Nesze!szer

Timberlakené a divat nagyjaival

2012. december 07.

jessicacover1.jpg

Csütörtöktől a mozikban a Kispályás szerelem, aminek mi már az előzetesét megkönnyeztük. Azt, hogy filmben hogyan végződik Jessica Biel és Gerald Butler kapcsolata nem mondanánk el, de arról szívesen hírt adunk, hogy a való életben hogyan boldogul az újdonsült Mrs Timberlake... Jessica, aki most az amerikai Elle januári címlaplánya. Ugyanis megosztotta gondolatait a magazinnal újdonsült feleségként "Számomra a házasság az jelenti, hogy mindig van valaki, aki kinyitja helyetted az uborkás üveget... aki melletted van a hullámvölgyben, akivel kalandokat élhetsz át. Valaki, akivel meztelenül úszhatsz. Ilyesmik." Azért azt elképzeltük, ahogy Justin Timberlake feszegeti az uborkás üveget... az úszást nem, azt egyáltalán nem...
De azt nem gondoltuk volna, hogy az énekes még pitét is süt: "Déli fiú révén mindent megtanított neki a nagymamája. Három rétegű pitét süt... és áfonyás tortát. Hihetetlen! Szerencsére azért nem süt olyan gyakran. Ha így lenne, meggyűlne a bajunk." És, hogy milyen tervei vannak a 30 esztendős színésznőnek: "Szeretnék nagyon jó rendezőkkeldolgozni. Kis szerep, nagy szerep az nem számít. Csak az, hogy valami olyan új, ijesztő dolgot próbálhassak ki, amit eddig még nem." Oké értjük és mondjuk is, milyen képek készültek az Elle belső oldalaira. Jessica lábai előtt hever Christian Louboutin, Jean Paul Gaultier, Azzedine Alaïa és Giambattista Valli (aki ráadásul a Timberlake-Biel esküvő menyasszonyi ruhájának a megálmodója is volt). Bejön Jessica?
Nesze!Dia

elle-03-january-cover-jessica-biel-0113-xln-lgn.jpg
jessicacover5.jpg
jessicacover4.jpg
jessicacover2.jpg
jessicacover3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr104952765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása