Nesze!szer

Nyerj Libri - érezd jól magad könyvcsomagot!

2012. december 06.

feel good.jpg


Egy olyan csomagot készítettünk nektek össze, amely kicsit lelki jellegű. Mind-mind olyan könyv, amely némileg pszichológiai témájú. Mert úgy gondoljuk, csak az lehet jól, jóban önmagával, aki szembe néz a nehézségekkel is, leás a gondok aljára és kijön a legmélyebb gödörből is. Mondjuk is, milyen Libri könyveket válogattunk össze nektek ebbe a pakkba!

libri - havas-almási.jpg

- Havas Henrik-Almási Kitti: Szeretők

Voltál már ilyen helyzetben? Vagy is...? Emberek, akik valamiért egy csiki-csuki játszmában maradtak. Havas Henrik tizenöt nő történetét gyűjtötte össze, akik mind beérik a szeretői szereppel. Almási Kitti pszichológus pedig felel a kérdésekre, kérdéseikre - okosan. Sokaknak segíthet - és akkor nem ragoznánk.

libri - máté g.jpg

- Dr. Máté Gábor: A test lázadása és A sóvárgás démona

 Ez a két könyv egész egyszerűen szenzációs. Pl ilyenekről ír: A rák, a szenvedélybetegségek, sőt majdnem minden krónikus betegség visszavezethető a gyermekkori negatív élményekre és azok életünkre, viselkedésünkre és egészségünkre gyakorolt hatására vallja a magyar származású, világhírű tudós, Dr. Máté Gábor. A stresszbetegségekről szól az egyik, a másik pedig a drogról. Aki átrágja magát ezeken, akkorát fejlődhet lelkileg, hogy csak na. Lebilincselően tiszta és tanulságos mindkettő.

 

libri - spenót.jpg

 

- Pamela Druckerman: Nem harap a spenót

Hát, ez az olvasmány a tanulság arról, milyenek is a francia gyerekek. A szerző ugyanis, aki egyébként újságíró, az élet furisága miatt töltött némi időt arra Nem tervezte, hogy francia anya legyen belőle, hisz francia konyha, francia divat ugyan van, de francia gyereknevelésről nem volt tudomása. Ráadásul a franciák szerint ők nem csinálnak semmi különöset gyermekeikkel. A francia gyerekek mégis 2-3 hónapos kortól átalusszák az éjszakát, míg az amerikai gyerekeknél az első év az éjszakázásé. A francia gyerekek rendesen esznek, még a zöldségeket is vígan behabzsolják. Mindennek tetejébe pedig, az amerikai szülők azzal töltik az idejüket, hogy szétválasszák veszekedő gyerekeiket, míg a franciák kávé mellett beszélgetnek, míg gyermekeik rendben játszanak. Az anyaság teljesen más Franciaországban. Nincsenek szerepmodellek, követendő szuperanyák, mint Amerikában, a francia nők pedig nem gondolják, hogy 24 órás szolgálat az anyaság, hanem mindig szakítanak időt magukra is. Van tekintélyük a gyermekek előtt és irigylésre méltóan nyugodtak. Nekünk ez giga like könyv, minden anyukának és valaha volt gyereknek ajánlanánk, mi nem tudtuk letenni!

 

libri - toxi.jpg

 

- Szabó Győző: Toxikoma

A szerző előtt le a kalappal! Tényleg. Leírt, illetve megírt valami olyat, amit nem igazán szokás. Bátor ember - bátor tett. Hisz Győző sokáig a drog rabja volt. Szívott, szívott és szívott. Azért is érdemes elolvasni a Toxikomát, hogy észleld, ha a környezetedben valaki gondban van. Akár a gyereked, akár a barátod. Csernus Imre jegyzeteit is megtalálod benne.


És akkor jöjjenek a teendőid, ha szeretnéd az érezd jól magad könyvcsomagot!

1. Osszad meg ezt a postot!

2. Mondjad a Libri facebookos oldalára: like. ITT teheted meg!

3. Kérünk a facebookos oldalunkra egy képet, amire ha ránézel, mindig jó lesz a kedved! ITT lakunk egyébként...

Hétfőn pedig sorsolunk, addig hajrá és már a korábbi nyeremények is úton vannak ám! Érezzétek jól magatokat - ma is!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr444950892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása