Nesze!szer

Kecsesen nőies

2012. december 02.

powder spray.JPG

Vékonyak lennénk. Nagyon. Hosszúak, magasak, kecsesek. A hajunkat feltűzve hordanánk. Hajtű lenne benne. Talán egy tincs néha huncutul kicsúszna alul. Fűzőnk is lenne. Meg karcsú derekunk. A fésülködőasztal tükre fából faragott lenne. Esténként pedig elegánsan kikefélnénk a hajunkat. Talán egy kocka csokoládét is elmajszolnánk közben. Csak egy kockát, nem többet. És abból is a feketét. Aztán pumpásból fújnánk magunkra... na jó, felébredtünk.

Ezek a dolgok jutottak eszünkbe, amikor szerelemre lobbantunk a Douglas Söhne új illatos púder spray-ét meglátva. Shea van benne, vitaminos, tehát ápol is, nem csak az aranyos csillogást adja - amikor fújkálsz. Dekoltázsra ajánljuk, a sótartónál különösen szép a hatása, ráadásul újratölthető az üvegcse. Pici, ne óriásira számíts. Viszont eléggé kedvelni fogod. És szerintünk becsben is tartod majd. Kész lányregény! Nálunk elnyerte az év legromantikusabb terméke címet!


Douglas Söhne Powder Spray 3 990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr654940025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása