Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. november 27.

randismink1.jpg

Randismink

Andalgó párok a korzón, a novemberi hidegtől összebújó szerelmesek, esti fények a Dunán… romantikus képek élnek a fejünkben a randevú szó hallatán. A párkapcsolatok legizgalmasabb időszaka ez, amikor mindig a legjobb oldalunkat mutathatjuk. Itt jön a lényeg! A lányok a sminkjükre is ugyanakkora gondot fordítanak, mint a sejtető dekoltázsra. Elmondjuk, szerintünk a fiúk mit szeretnek, és mi mit tartunk cikinek.

randismink4.jpg


A legelső, ami eszünkbe jut, az elmaszatolódott rúzs. Alap, hogy randira, pláne első randira ne viselj piros rúzst és egyéb erős színeket sem. Ha vacsorázni mentek, valószínűleg lejön a szád közepéről biztosan. Nevetséges látvány lesz. Ha a pároddal randiztok, és étterem az esti program, az már kicsit megengedőbb helyzet, mert Ő biztosan elnézi neked, hogy egy kicsit mesterkélten eszed a kacsa rillette-t. Ha első randi és már működik a kémia köztetek, te is biztos számítasz rá, hogy a fiú megcsókol, de az erősen rúzsos ajkak visszariaszthatják őt
ettől. Hányszor hallottátok ezt már, igaz? Filmekben jót mulatunk rajta, a valóság azonban más. Ha belegondolsz, nem a rúzs ízére kíváncsi, hanem téged akar érezni. Ha ebből indulunk ki, a rúzst abszolút elhagyhatjuk a randin, hát még a szájfényt… az a „ragacsos izé” még inkább vágycsökkentő, hiába a multidimenzionális csillámok, ami minket annyira de annyira lázba hoz. A legegyszerűbb megoldás, ha maradunk az ajakápolónál, és ajkunk természetességét hangsúlyozzuk. Indulás előtt fogkefével dörzsöld át ajkad bőrét, ezzel a fölösleges hámréteget eltávolítod. Rögtön kend be jó minőségű, zsíros ajakápolóval és hagyd teljesen felszívódni. Élettől duzzadó, kívánatos ajkakat kapsz e kis művelet által. A fiúk amúgy is a természetességünk megszállottjai, ez sokszor nekem sem fér a fejembe. Hogyhogy?
Amikor szebbek vagyunk sminkkel. Mondjuk mi, pedig ők azt mutatják nekünk, hogy úgy vagyunk szerethetőek, ahogy vagyunk, natúr állapotunkban.

Nesze!Detti

randismink2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr944925286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása