Nesze!szer

MAC Beauty Balm

2012. november 24.

mbb1.jpg



Jövő hétre vártuk, de a MAC csapata úgy döntött, még a héten megmutatja az új kollekciót. A héten nálunk is olvashattátok az újdonságokról a beszámolót, ígéretünkhöz híven megosztjuk veletek a tapasztalatainkat. Próbálunk nem túlozni, de a Beauty Balm termékcsalád most belopta magát a szívünkbe. Pehelykönnyű állagú, a hivatalos verzió szerint felkenve natúr matt hatású, szerintem enyhén szaténos, természetes fénye van. Kipróbáltuk, elképesztően szép! Tonizálja a bőrt, feszesebb, és antioxidánsainak köszönhetően fiatalon tart. Enyhe fedést biztosít, ahogy írtuk, a MAC bázisként szánja, de önmagában is megállja a helyét. Mindennapos használatra is alkalmas, halványítja a pigmentfoltokat. Mivel az ázsiai nők bőrszínét vette alapul, igencsak világos árnyalatokat találtok a boltok polcain, de nekünk, európai nőknek is megfelelőek ezek a színek. A Light Plus színt keressétek, ha egy kicsit barnább a bőrötök.

macbb.jpg



Találkoztunk egy másik termékcsaláddal is, ez a Lightful. A MAC ezt a kollekciót csak az ázsiai piacra szánta, látván a termékeket, nem is értjük, miért csak oda. A csomagolása szemkápráztató, és ugyanilyen tartalma is. Ez egy arcápoló termékcsalád, sminklemosó, tonik, krém és hidratáló emulzió négyese tökéletesíti bőrödet. Speciális moszatkivonatot tartalmaz, amely halványítja a pigment foltokat, a májfoltokat, a szeplőket (bár szerintünk őket vétek eltüntetni) és a napozás során keletkezett barnás foltokat is. Mindennapos használatra is alkalmas, így érhetsz el jól látható eredményt. Még egyszer hangsúlyozzuk, kifejezetten a bőr halványítására tervezték! Fiatalos, ruganyos bőrt kapsz tőle, ezt figyelembe véve Anyukádnak jó ajándék lehet Karácsonyra.

(Ha több részletre vagy kíváncsi, az előző post ITT)

Nesze!Detti

mbb2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr394922075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása