Nesze!szer

Elhunyt Larry Hagman

2012. november 24.

larry hagman1.jpg

Jockey végleg letette a poharat. Larry Hagman tegnap elhunyt, gyászol Dallas.

Larry Martin Hagman színházi színészként kezdte karrierjét, aztán igazolt a filmes irányba. Első sikere 1965 után volt a Jeannie, a háziszellem (I Dream of Jeannie) sorozatban. Itt űrhajóst alakított, ha még emlékeztek rá. De Jockey tette ő világhírűvé - és az olaj természtesen. A főgonosz karakter és a whiskey megtette a hatását.

Egy svéd származású divattervező, Maj Axelsoon volt a színész felesége, 1954-ben házasodtak össze. Két gyermekük született. Hagmannak alkoholizmusa miatt májátültetése is volt. A nyolcvanas évek elején saját pénzéből befektetett az olajba, de óriásit bukott. Amikor Budapesten járt, mindenki dicsérte fergeteges humorát és kedves egyéniségét. 81 évesen hunyt el tegnap, rákban. Már az égi olajmezőkön jár, nyugodjon békében!

jockey.jpg

larry hagman együtt.jpg

Larry Martin Hagman (Fort Worth, Texas, 1931. szeptember 21.2012. november 23.)

Választottunk nektek emlékezésként néhány tipikus Jockey pillanatot. Melyik volt a kedvencetek tőle?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr34922722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gergel 2012.11.24. 17:55:56

Igen, nyugodjék. Lehetne valami értelmesebb alcím, mert igazából tényleg régebben tette le a poharat.
süti beállítások módosítása