Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. november 21.

macbb2.jpg

A téli napok mindig a Jégkirálynőt és Hófehérkét juttatják eszembe. A fagyos makulátlanság, az eredendő tisztaság, mind olyan, amit a hideg beköszöntével szívesen megjelenítek a sminkjeimben. A fagyos makulátlanság egy kissé zord jelző, de nem mozdulatlan, érzéketlen szépséget látok bele, inkább a tűéles precizitást. Mint amikor szobrokat alkottak a középkorban – aztán jött a varázsló és pálcájával, néhány apró csillag kíséretében lelket lehelt beléjük.

macbb3.jpg


Ilyen magasságokba repít a MAC jövő héten debütáló Beauty Balm kollekciója. Krémes kompakt „alapozó” és arcelőkészítőként is funkcionáló bársonyos krémek, mindegyik három- három árnyalatban, fényvédővel ellátva. Az egészen világos bőrtől a közepes tónusig. Lágy textúrájú krémek, lehelet vékonyak, kellemes érzet viselni őket.
A Prep+Prime Beauty Balm (8400 Ft) ápoló összetevői az arcbőr állagát újraalkotják, az arcszínt üdítik, ami annyit jelent, hogy a bőrhibákat korrigálja, a foltokat kiegyenlíti, és kiemeli a bőr természetességét. Érzékeny, pirosodásra hajlamos vagy rozaceás bőrhöz jó választás. Apróbb foltok esetén alapozóként is használható, a hétköznapi rohanásban megfelel a reggeli 8 perces smink elvárásának. Ha ezt kevésnek érzed, használd eredeti
rendeltetése szerint, az alapozó alá, ahogy neve is mondja: „szépség-balzsamként”. Képzeld el úgy, mint az angyalok érintése, akik kisimítják a fáradság okozta ráncaidat és életerővel töltenek fel. Hogy valami használhatót is mondjunk, ne csak álmodozzunk, összetevői közt megtalálod a murumuru vajat, mely magas vitamin- és ásványi anyag tartalommal bír, E- vitamint, és gyöngyházfényű részecskéket, melyek az arc ragyogását fokozni hivatottak. Tökéletes választás pl. síelésnél, ahol a magaslatokban a tűző nap miatt leéghet a bőröd, de a 35-ös faktor kellő fényvédelmet nyújt.

macbb1.jpg


A Prep+Prime BB Compact (8400 Ft) sűrűbb, persze ez is krémesen lágy. Dobozában tükör található, mely a praktikum szempontjából lényeges. Ugyanazon jelzők igazak rá, mint a fent említett Beauty Balmra, egy plusz tudnivaló: dúsabb állaga miatt réteget képez az arcon, bár így is leheletvékony, mégis jobban véd a szennyezett levegő ellen. November végétől kapható a MAC üzleteiben. Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a könnyű rétegeket, ezzel együtt bőrük hidratáltságára a hideg időben még jobban ügyelnek. Amint élőben látjuk, fogjuk, kenjük, átadjuk tapasztalatainkat.

Nesze!Detti

macbb4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr834917832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása