Nesze!szer

Tudtad, hogy ma van a pasik napja?

2012. november 19.

pasinap1.jpg

Az van, hogy ma a facebookról derült ki számunkra, ma van a Nemzetközi Férfinap. Hát, gondoltuk is, mutatunk is nektek akkor valakit, nehogy már ne...
Chris Hemsworth színészi karrierjének az idei év jelentheti az igazi áttörést. 2012-ben kétszer is moziba ülhettünk miatta: áprilisban jött a Bosszúállók, ahol tehetsége mellett, megcsillogtathatta kidolgozott testét is. Májusban pedig a Hófehér és a vadászban láthattuk, amiben megtanította a szépséges Hófehérkét harcolni. Chris, az év végére is tartogat még meglepetéseket, igaz inkább az amerikai közönségnek, akik november 21-től láthatják a Red Dawn című akciófilmet - nálunk sajnos csak DVD-n fog megjelenni. És nem említettük még, hogy májusban megszületett a kislánya, akinek a mamája a félig-meddig magyar származású Elsa Pataky. A 29 éves színész az ausztrál GQ decemberi lapszámának mesélt arról, hogy milyen sokat jelentett neki Thor szerepe, a Bosszúállókban: "Számomra ez volt az álom forgatókönyv. Mikor utaztunk a világban a Bosszúállók premierjei alatt, akkor éreztem csak igazán, hogy valami igazán különleges dolognak lehetek a részese. A gyerekek úgy néztek ránk, mint én a Star Wars szereplőire anno." Mi jövőre legalább ugyanennyi filmben szeretnénk őt látni, ha lehet...köszönjük!
Nesze!Dia
pasinap2.jpg
pasinap3.jpg
pasinap4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr144914830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_tom 2012.11.20. 07:23:34

Férfiként megörültem hogy legalább egy helyen megemlékeznek a férfinapról, erre kapok egy férfit. Hát kösz, vazze...
Ilyenkor is lehetne ám küzdeni az egyenjogúságért kedves hölgyek :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.11.20. 09:05:41

@a_tom: Hogy Te mekkora egy hímsoviniszta bunkó vagy! Szégyelld magad! Nőnapon meg megdugod az asszonyt mi és ez az ajándék???

Amúgy jah, teljes mértékben igazad van, a feminizmus olyan ártány és ideológia, ami megfertőzi a világot mostanság. És még büszkék is a művelői az efféle idiotizmusra. Nem baj, jön még nőnap, meg Jessica Alba, az átlag elhízott magukat nőnek aposztrofáló magyar nők meg elhúzhatnak a picsába.

a_tom 2012.11.20. 09:56:36

@Tomi from Space:
Azért a feminizmus nem hülyeség, valóban sok helyen el vannak nyomva a nők, és nagyon helyes hogy ez ellen fellépjünk. De egy igazi "szabadságharcos" nem csak magának akar több hatalmat, hanem MINDEN egyenlőtlenség ellen felemeli a hangját, nem csak ott ami rá vonatkozik.
Ha a nők, a feministák képesek lennének megünnepelni a férfiakat, ezzel többet érnének el, mint jósok akcióval. Nem mondom hogy kedvességgel mindent el lehet érni, de érdemes lenne néha kipróbálni...
süti beállítások módosítása