Nesze!szer

Nyomorultak előztes fotók

2012. november 15.

nyom2.jpg



Bár még nincs a küszöbön, azért a bejárati ajtónkat lassan már zörgeti a karácsony, addig persze bőven van még miért izgulnunk-a tökéletes beigli elkészítésén kívül is -hiszen Victor Hugo klasszikusa, a Nyomorultak (Les Misérables) feldolgozása (Tom Hooper rendezésében) is éppen karácsony ünnepén startol a hazai mozikban. (Egyébként láttátok, hogy a Belvárosban már áll a fa?)

nyom1.jpg

Igen várjuk a filmet, így örültünk, hogy nem kell decemberig várnunk - hisz az amerikai Vogue már megmutat néhány képet a szereplőkről. A fotók hangulata felidézi bennünk az akkori Párizst (bizti előző életeinkben jártunk ott... D) , az összes szomorúságával, lehangoltságával és mélabús feelingjével együtt. Aki már nem emlékszik az egykori kötelező olvasmányra, annak elmondjuk, hogy az eredeti regény története a napóleoni háborúkat követő nyugtalan évtizedekben játszódik. A főhős Jean Valjean, a nehéz sorsú volt fegyenc, aki szabadulása után megpróbál jó útra térni, de ebben őszinte igyekezete ellenére is akadályozza a meg nem bocsátó társadalom. A regény körkép Franciaország 19. századi történelméről, politikai, társadalmi, kulturális helyzetéről, elmélkedés jóról, rosszról, erkölcsről, vallásról, törvényről, szerelemről és családi összetartozásról - mondjuk így diós héjban. A két főszereplőnő Amanda Seyfried és Anna Hathaway (másik postunk róla a héten ITT) mellett azért szerényen zárójelben megjegyeznénk, hogy Hugh Jackman és Russel Crowe is szerepel a moziban. “Az egész film egy nagy love story, ugyanakkor van benne valami különleges, amitől mindenki kicsit másképpen fog tekinteni a világra,mint előtte.”  - Amanda Seyfried
Nesze!Dóri

nyom3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr294908795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.11.16. 10:19:20

mindenki képe alatt valami bölcselet, kivéve Russell Crowe-nál, mert ő Russell Crowe!!!
süti beállítások módosítása