Nesze!szer

Nyerd meg Ördög Nóra könyvét!

2012. november 07.

angyalműhely.jpg

Ma, hogy már tudjuk, Ördög Nóri babát vár és elég sokat küzdött érte - pontosan érthető, amiről ír a Törköly Erikával közös könyvében. Arról, hogy ő sem tökéletes és nem mindig a csoda jegyében zajlik az élete. Talán ezektől a kis kiszólásoktól, személyes mondatoktól kedves és igazán érhető az Angyalműhely, amely most jelent meg a Libri gondozásában.

Azt gondoltuk, ez a könyvecske is majd egy ilyen hangzatos önsegítő izé lesz, amellyel már sokat találkoztunk a piacon és több a hasznuk sokszor, ha berakjuk az asztal alá, hogy ne billegjen az. De pozitívan csalódtunk. Nóriék ugye néhány éve Erikával összehozták az Angyalműhelyt, egy klubot, egy közösséget, amely átváltozást ígér a hölgyeknek, akik jelentkeznek hozzájuk. Ami persze különösen szimpatikus a dologban, hogy a lélekkel is erősen foglalkoznak, például Szily Nóra segítségével, mert aki belül nincs rendben, az kívülről sem fog sugározni ugye. (Az ilyen átváltoztatós dolgokban azt nem kedveljük, hogy utána hazautazik az alany Bicskére, a tutira belőtt hajával, szép sminkjével és másnap ugyanott megy tovább minden, ahogy a nagy átalakulósdi előtt volt. Tehát magára hagyják az illetőt!) A műhelyes tapasztalatokból született maga a mű, amiről most mesélünk nektek. A könyv nem egy ultra light olvasmány, hisz gyakorlatilag magán is dolgozik az olvasó olvasás közben. Az első fele leírós jellegű, sok kis történettel tarkítva a már "megangyalodott" hölgyek életéből, arról, ők hogyan küzdöttek meg egy problémával vagy ébredtek rá nőiességükre. Az egészet Ördög Nóra meséli, tehát igazán hiteles az egész. Megismerheted azokat is, akik a hozzájuk jelentkezőket "kezelésbe veszik". És ami igazán hasznos az olvasónak, hogy tartalmaz egy 30 napos angyalképző programot is. Elszántság és egy segítő is kell hozzá, de nagyon tudjuk ajánlani annak, aki tényleg úgy érzi, eljött az ideje végre és valahára, hogy Nő legyen, ott legyen az életében és kihúzott derékkal, büszkén járjon az utcán. Szépség, sport, mindenféle idézetek, bőrradír recept, lelki tuning is van benne a fent nevezett időszakra. És hát van benne persze csajoskodás is, de miért kéne szégyelleni azt, ha szereti az ember a csini ruhákat vagy cipőket? (Főleg itt, a Neszén ugye...) Számunkra külön öröm volt, hogy nem egy kétszáz oldalas kis izé ez a könyv, hanem kifejezetten okosan átgondolt, alapos munka, tényleges támpontokat adva és segítséget ígérve. Így a végére mindenki angyallá válhat!

Azt gondoltuk, mi is szeretnénk, ha ti is átváltozhatnátok kicsit kívül és belül is - már ugye csak igény esetén. Ezért a Libri jóvoltából van 3 darab Angyalműhely könyvünk. (Na, milyen angyalkák vagyunk?) Van kedved, kedvetek belevágni egy új életbe? Mert számunkra is az a legfontosabb, te, ti, jól érezzétek magatokat a bőrötökben - ez a Nesze küldetése is. Aztán majd jól hívjatok meg az Angyalavató bulitokra, jó?!

Ismertetnék akkor a teendőket!


1. Kérjük, mondjad itt erre a postra: like!

2. Ha még nem vagy a Libri facebookos oldalának rajongója, ITT tedd meg, mert ezt is szeretnénk!

3. Írd meg nekünk a Nesze facebookos oldalán a post alá, neked milyen is egy igazán boldog, csajos nap?! (Kávézás a barátnővel, vásárlás, otthoni beszélgetés, Anyuval cseverészés,  tévé előtti nyünyögés a kedvessel... vagy bármi más!) Kíváncsiak vagyunk, te mikor érzed igazán jól magad! És néhány nap múlva már sorsoljuk is a 3 Angyalműhely könyvet! (Nórinak meg nagyon sok örömet kívánunk a várandóssághoz!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr204895363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H. Zita 2012.11.07. 18:57:50

like ;) (szupperáj-drupperáj!)

H. Zita 2012.11.07. 18:58:46

elnézést, helyesbítek: like! ;)

glorialaczai 2012.11.13. 11:00:35

@mindenlében4kanál: A Mindenlében4kanál mögött Laczai Glória van! :9

Emese-Dekorella · http://www.dekorella.hu 2012.11.13. 11:58:37

Like és nem csak mert kértétek! :-)

Margica 2012.11.24. 19:58:43

Lájk.Nagyon szeretnék nyerni:)
süti beállítások módosítása