Nesze!szer

The Body Shop gyömbéres karácsony

2012. október 25.

BBB Ginger Group 1 HR_INCHRRJ202.jpg

Az úgy kezdődött, hogy idén igen korán beköszöntött nálunk a karácsony. Gyakorlatilag kettő hete  a Boldog karácsonyt! a leggyakrabban használt kifejezésünk, hisz sajtótájékoztatóról-sajtótájékoztatóra sietünk a témában. De nem baj, mert jó pajtásokkal töltjük az idei ünnepet. Így jutottunk el a The Body Shop karácsonyi termékeit bemutató sajtótájékoztatóra is. Ígérjük, többször írunk még róla - mert van mit. De most a három illatról mesélnénk, ami a bs christmas felhozatalának fő vonala. Vaníliás-fűszeres, áfonyás és gyömbéres családok vannak idén, mindeféle jóságos termékekkel. Nekünk őszintén szólva az áfonyás nem annyira jött be, olyan semmi extrának találtuk, ezzel szemben a vaníliás és a ginger família nyolc napon túl gyógyulót okozott. Beleszerettünk, nincs mese. Így most bemutatjuk nektek, hogy az itthon azóta használatba helyezett gyömbéres famíliából milyen termékeket is találsz a kínálatban. A vaníliások beszerzését talán decemberig elhúzzuk.

A csillámos testápoló az, amely egész egyszerűen a kihagyhatatlan kategória (3 190 Ft). A belehalsz rovat tagja a szájfény (1 470F) is és a kis szappan is. Szív alakú, kb akkora, mint a tenyered (oké, nekünk ilyen gyerekes méretű jutott, nem kapus!), és nagyon erőteljes az illata (890 Ft), rendesn érzed a füdőrszobában is. A testradír is maga a csoda, szerintünk szeretni fogod (4 490F)!  A fürdősó pompásan mutat a vízben, ahogy úszik ( 4 890 Ft), a lakásillatosító, hát, az meg a jajjjj, de nagyon kell téli estékre kategória. De van kézkrém is, így napközben sem kell lemondanod az édes gyömbéres szagról (2 290 Ft).  Találsz még persze más termékeket is a limitált, gyömbéres cuccok között, de mi most ezeket tartottuk fontosnak kiemelni. Must have - nincs mese. Ja, és hát akkor mondanánk nektek is gyorsan: Boldog Karácsonyt!

 

 

 

 

BBB Ginger Group 3 HR_INCHRRJ204.jpg

BBB Ginger Group 2 HR_INCHRRJ203.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr144867141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása