Nesze!szer

Nyerd meg Liptai Claudia könyvét!

2012. október 25.

az álomnő.JPG

Az elején szögezzük le, akkor döbbentünk meg legjobban, amikor kiderült: Claudia saját maga írta a könyvét. Aki kicsit is járatos a celebes-könyves piacon, az tudja, ha valami, hát ez nem igazán szokásos. Tudtuk, hogy a színésznő-műsorvezetőnő tud írni, hisz hosszú ideig rovata is volt az egyik női hetilapban. Kellemetes is volt az nagyon! De azért letettük a kalapunkat, tényleg!

Iziben térjünk is át a könyvre. Az van, hogy ez jó. Az álomnő olyan alkotás, amire büszke lehet az írója. Csajos-krimis, így, kombóban. Van benne humor is, bár szívesebben olvastunk volna még néhány fanyar beszólást a főhősnőtől, ahogy Claudiától azt megszoktuk. Az alaptörténet Afrikában játszódik, ahol anno még a Sztárok a fejükre estek műsort forgatták, innen jöhetett az ihlet. De a főhősnő, Novák Anna nem tévés és nem is álomnő, hanem egy újságírónő, akinek érdekesen indul egy riportútja, konkrétan egy zuhanással, ugyanis a repülőgépe sok mindent tud, csak a levegőben maradni nem. És persze és nyilván ott a nagy esésnél egy férfi is, akivel aztán megindul a szemezős-bonyodalmazós a történetben. Izgalmas, élő sztori ez, nem okoz nyolc napon túl gyógyuló sérülést, de abszolút szerethető, szórakoztató. Nem buta, nem picsás (bocsi!), kellően csetlően-botlóan csajos és azért van benne alapvető női para is, már ami az állandó kalória-figyelést illeti, vagy a túlgondolt ruhatár kérdése Afrikába. Kalandos történet ez, nem más. Szerettük. Mosolyogtuk. Gyorsan elolvastuk.

Azt gondoltuk, ha már nekünk is bejött Az álomnő, hát akkor ismerd meg te is Claudia könyvét. Mit szólnál egy nyereményjátékhoz? Szerencsénk van 6 darabot kisorsolni köztetek! Ismertetjük a teendőket.

1. Tiszteld meg ezt a postot egy tetszikeléssel, meg legyél a követőnk a facebookon is, ha még nem...

2. Biztosítsd a rajongásodról a Libri oldalát is, hisz ők adták ki a könyvet, mi pedig köszönjük nekik ITT.

3. Mi pedig pénteken jól kisorsoljuk mind a 6 Liptai Claudia: Az álomnő könyvet. Ja, ez már a mi dolgunk. Nektek majd csak olvasni kell...

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr774868003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása