Nesze!szer

Lélekszépítő mozi: Életrevalók

2012. október 22.

The-Intouchables-poster.jpg

Egy film a barátságról. Arról, ha valakiknek találkozniuk kell és dolguk van együtt, akkor legyenek, legyünk bármilyen eltérőek is - találkozunk. (Egy gazdag mozgássérült férfi és egy börtönből szabadult fekete srác története.) És megtanulják, megtanuljuk egymástól, amit kell. Egy film arról, hogy a mesés vagyon mennyire csak díszlet, ha nem tudjuk azt élvezni. És talán arról is, hogy engedjük be az életünkbe azt, akit, vagy amit kell, legyünk nyitottak. Ha volt már olyan barátságod, amit látszólag senki nem értett - akkor ez a te mozid. És talán arról is szól kicsit, hogy a segítség legtöbbször a legmeglepőbb helyekről, emberektől érkezik.

Igaz történet, fanyar humorral. Nem véletlenül vezette hosszú ideig Franciaországban a mozis toplistát. Jó szórakozást hozzá!

Életrevalók from szolgakurzus on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr494862546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása