Nesze!szer

Nicole Kidman Grace Kelly lett

2012. október 08.

nicole grace.jpg

Íme, az első hivatalos kép a Grace of Monaco című készülő filmből. Nicole Kidman alakítja majd a hercegnőt, aki ünnepelt díva volt, majd, miután hozzáment II. Rainerhez, visszavonult a filmezéstől. Szerintetek hasonlít Nicole Hitchcock kedvenc múzsájához? Mondjuk, a film megjelenése még jócskán odébb van, de mi igazán kíváncsiak leszünk rá, hogyan miként formálja meg Kidman a tragikus sorsú szépséget.

o-NICOLE-KIDMAN-570.jpg

o-GRACE-KELLY-570.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr304826647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.10.08. 17:05:38

Sosem mondok ilyet, mert elméletileg tartom lehetetlennek, de Grace Kelly mégis A Tökéletes szépség volt a Hátsó ablakban meg a High Societyben. Kicsit mesterkélten merev, de csak annyira, amennyire egy finom hölgytől elvárt, és az a feltűnő rajta, hogy a filmek minden pillanatában gondosan "viselte" a saját szépségét, ügyelt a mozdulataira, a megjelenésére. Olyan nő volt, hogy ha ránézel, meg kell állapítanod, hogy a fenébe, de gyönyörű volt ez a nő. Nem csak az akkori szépségideál tökéletes megtestesítője volt, hanem a szememben – és én jóval a filmjei után születtem – még a mai szépségideálok egyik megtestesítője. Furcsa, de igaz.

Nicole Kidman is nagyon szép nő volt, és egy ilyen fotón még ma is jól fel lehet tuningolni. Ám vele elkéstek már ezzel a filmmel, de talán nem nagyon. Lehet olyan szép, hogy emlékeztetni fog Grace-re, és egy filmnek összesen ennyi lehet a célja, de ha az ember elemezgetni kezdi – filmmel és szép nővel ilyet soha ne tegyél, a saját érdekedben –, akkor biztos vesztes.

zotyo13 2012.10.08. 17:44:08

Bocs az off-ért, de a PS gyűlolőknek itt a példa, hogy nem csak mostanában jött divatba a retusálás. Bizony régen is igény volt rá, hogy a sztárok és mindenki más jól nézzen ki egy fotón.

beszólhatok? 2012.10.08. 20:30:24

Ez az agyonplasztikázott nő egyáltalán nem méltó eljátszani Grace-t.
Szerintem.
Mellesleg, csak az utolsó 7 évéről szól a film? Bár Nicole már most leharcoltabb, mint a hercegnő a halála előtt.

Heinz-Günther 2012.10.08. 23:23:09

ugyan mitöl volt Grace Kelly/Gracia Patricia "tragikus sorsú"?!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.10.08. 23:36:12

@zotyo13: Retusálás már 6 ezer éve is volt, meg finoman kiigazított történelem is, ezen kár is rágódni. A felső fénykép bő ötven éve készülhetett, a fekete-fehér meglesz akár hatvan is, akkor még ecsettel kellett retusálni, és ez ahhoz képes nem is durva. Látnád az én érettségi fotómat... :-)) A magazinok címlapjára az ötvenes évek elején még úgyszólván rajzzá retusált fotók kerültek, az volt a szokás, divat, fene tudja. Ez a nő gyönyörű volt, és kész, a filmjeit nem retusálták, ott kell megnézni. Egy szép nőt egyébként is gyakran tesz szebbé egy mozdulata vagy egy felcsillanó mosolya. Én már számos esetben jártam úgy, hogy egy szépséges nőről akartam egy jó képkockát találni a filmjében, és valahogy egyik sem volt igazán jó. Mozgásban állt össze a szépsége. Ehhez képes ha valaki fényképen szép, az megbecsülendő dolog.
süti beállítások módosítása