Nesze!szer

MAC bál

2012. október 07.

mr2.jpg

A MAC Cosmetics és Carine Roitfeld egy exkluzív bál keretein belül ünnepelte az első közös kollekció bemutatását, mindezt a párizsi Fashion Week alatt, október 2-án. Helyszínül a történelmi hangulatú Hotel Salomon de Rothschild kastélyt választották, ahogy képeinken is látjátok, igazán impozáns. Regénybe illő enteriőr, körülötte gyönyörű parkkal. (Mindenki ott volt, aki kicsit is számít a módi világában) Mi is szívesen lépdeltünk volna a partin a hatalmas ajtók között, egy koktéllal a kezünkben, Scarlet Ibis rúzzsal a szánkon, lépteinket a frissen vásárolt magassarkúnk kopogása kísérte volna… szép álom!

mr11.jpg

mr7.jpg



Carine Roitfeld a francia Vogue főszerkesztője volt, 2010 decemberében nyújtotta be felmondását. Roitfeld stylist, trend-teremtő és múzsa. A világdivatot gyökeresen megváltoztatta az ideológiája, amit ő úgy hív: „a burzsoá/polgári elegancia szabályainak áthágása”. Összemosta a határokat az érzékiség és a kifinomultság között, fűszerezve egy kis rock’n’rollal és humorral. Pengeéles ösztönei és jó értelemben vett tiszteletlensége vezetett oda, hogy vegyítse a "street style" csipkét a diszkrét erotikus párizsi nőiességgel. Úttörő, mert szakítani
a hagyományos divattal és újat alkotni. Carine Roitfeld emelte a „füstös szem” sminket művészi rangra. A MAC-kel való együttműködésében ehhez a külsőhöz állította össze a színeket és eszközöket, melyekkel az ő ízléses eleganciáját kelthetjük újra életre. Egy szó, mint száz: a füstös szem a divat alappillére lett. (A kollekcióról a post ITT) A partin Paloma Faith énekelt élőben, és a vendégeket egy szépség-sarok várta, ahol a „füstös szem élményét” is megtapasztalhatták, mégpedig Roitfeld avantgárd felfogásában.

(A következő bulira már mi is megyünk valahogy és kész! - a szerk)

Nesze!Detti

mr5.jpg

Paloma Faith 2.jpg

mr8.JPG

mr9.jpg

mr10_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr94822458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása