Nesze!szer

Butter London karácsony

2012. szeptember 26.

ButterLONDONChristmas2012.jpg

Tegnap már az itthoni sajtóanyagokból is megkaptuk az első karácsonyi pakkról szólót. Fogtuk is magunkat és elszaladtunk a kis érfelvágó készletünkért, de pont nem találtuk, így egy jó Michael Bublé nótával megkezdtük a felkészülést a szezonra. (Még nem ünnepi nótával, csak egy simával, hogy rendesen menjen a ráhangolódás, mint folyamat is.)

Iziben bele is szerettünk a Butter London karácsonyi szettjeibe, ha már itt tartottunk. Nem köntörfalazunk, ezek nekünk mind elférnének az itthonunkban. Nézd meg a neveket: Fairy Cake, Shambolic, Jack The Lad, Fiddlesticks, Scallyway és  Scuppered. Egyedül az arany szájravalóval nem lennénk kibékülve, az nem annyira a mi ízlésünk. De lehet, hogy pont a tiéd?

(forrás: bbb)

 

Lips & Tips_Front_Chancer.jpg

 

 

 

butterLONDONLipsandTipsSet2012.jpg

 

 

butterLONDONlipsandtipsset.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr664804981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása