Nesze!szer

Maybelline - Larion Oszkár tolmácsolásában

2012. szeptember 14.

Osz3_1.jpg

Múlt héten a Maybelline sajtótájékoztatót tartott, hogyan is festünk idén őszzel-télen. Mi pedig megkértük a sminkgurut, Larion Oszkárt, mesélje el nektek, hogyan érezte magát, amikor bemutatták a remekeit!

Osz4_1.jpg

2012.09.07. Helyszín stílusosan a Lánchíd 19 Design Hotel. Sasvári Tünde (a Maybelline brand főokosa a L'oréalnál) megnyitotta a sajtótájékoztatót:
A Maybelline New York 4.éve szezonról szezonra jelen van a legújabb trendek kialakításában. A New York-i Fashion Week hivatalos make up szponzora is.Amióta a márka jelen van a fashion weeken, nagy átalakuláson ment át.  Ennek köszönhetően még erősebb hangsúlyt fektettek az innovatív megoldásokra a termékek, forradalmi összetételek, sokaságáról árulkodik - és persze a kiváló minőségről. A titok,hogy nincs titok. Ugyanazokkal a termékekkel sminkelik a fashion showkat,mint amit mi mindannyian megvásárolhatunk az üzletekben. (Ezt magunk is láttuk már a kifutók mögött!) Fantasztikus a Maybelline jelenléte a divat folyamatos változásában,alakításában. Szept.6.-án elindult a new yorki fashion week és mi  ma frissen tudjuk prezentálni nektek a legfrissebb trendeket. Ennek a jelenlétnek köszönhető,hogy mi Magyarok is a New Yorki trendekkel egy időben megvásárolhatjuk,hozzájuthatunk a termékekhez. Ezeket mind Tünde mondta el.

Osz2.jpg

Majd engem fényezett kicsit - el is pirultam...lényege,hogy 12éve készítem a trendeket, formálom,segítem a magyar közízlést, professzionális csapatot hoztam létre, folyamatosan képzem őket, előadásokat tartok, publikálok,valamint a csapattal közösen álmodunk, készítjük el a ránk bízott nemes feladatokat. (Hát, tényleg van benne munka!)

Osz5.jpg

Ezután felkonferált engem.
Egy zenés utazásra invitáltam a nagyérdeműt.
Osz-dtlány.jpg
Osz-dowtonsplan.jpg


Az első look a /Downtown/Nagyvárosi pezsgés-Ana Su modell vonult be a Sex and the City zenéjére. Ennek az életérzésnek, vagányságnak megfelelően volt felöltözve,haja elkészítve és a sminkje. Elmondtam,hogy technikailag,hogyan készült el,milyen termékekkel Ana sminkje.

Osz-downtown.jpg



Downtown look: életérzés lényege az arany color tattoo ragyogása,mely melegséget csempész az őszi hangulatba. Lasting Drama gel linerrel kiemeljük, mélyítjük a tekintetet.A szempillatövekbe és alul a vízvonalra téve megdobja,kontrasztba hozza az aranyat.Igézően pezsdítő lesz a tekintet.Szempillákat a Volum'Express One by One termékkel készítónk - így egytől egyig csomómentesen ívelt szempillák keletkeznek, amelyek illenek ehhez a nagyvárosi pezsgést kifejező sminkhez.
Empire Look Molnár Fanni.jpg
Osz-empireplan.jpg



Ezután egy klasszikus intro hátborzongató komolyzenei betét idult el,/ Quentin Harris Give it 2u/ ami átcsapott egy nagyon dögös zenei alapra (jó lehet rá vonulni)  és megláttuk /empire look/ a Nagyvilági eleganciát megtestesítő Molnár Fanni modellt. Technikai beszámoló,hogy készült el lépésről lépésre a smink és milyen termékeket használtam.




Empire look: a nagyvilági eleganciát, a kifinomult és tartós megoldások alkotják. Color tattoo arany színt tegyük a felső szemhéj egészére,majd az alsó szemzugtól a szem közepéig a középtől a külső széléig satírozzuk össze a bronz színnel úgy ,hogy a színek fedjék egymást.A külső saroktól felfelé is szép átmenettel mossuk össze az arany színnel. Majd a Master precise 0.4 mm-es precíz tussal húzzuk meg a tusvonalat a külső széléhez érve enyhén ívesen fejezzük be. Szempillákat az Illegal Lenght,hosszabbító és dúsító szempillaspirállal fésüljük át.


Osz-empire.jpg


Gotham Look Takács Nóri.jpg





Osz-gothamplan.jpg
Majd egy komor intro,mennydörgés,robaj és felcsendült a Die Another Day - Beautiful Killer Madonna Mash Upja.
Ééés megjelent a Gotham look - Takács Nóri a Bűnös érzékiség. Technikai beszámoló,hogyan építettem fel a sminket , milyen termékekkel.
osz-gotham_1.jpg
Gotham look: bűnös érzékiség tekintet kialakításához  a color tattoo ezüst és a fekete színére lesz szükségünk.Az ezüst színt tegyük a szemzugtól satírozva a mélyítő vonal irányába.Majd a feketét a felső szemhéj egészére. A szem külső széléhez érve kössük össze a z alsóval és úgymond keretezzük alul is a szemet. Finoman satírozzuk el a széleket,hogy szép átmenetet képezzen. Drámaiságát fokozzuk a lasting drama gel liner fekete krémtussal, kiemeljük alul a vízvonalat,majd a felső szemhéjon meghúzzuk kifelé vastagítva a tusvonalat.Szempillákat a vadiúj Volum'Express SMOKY EYES,éjfekete extra khol pigmentekben gazdag kollagénnel dúsított szempillaspirállal fessük ki.
osz-csapat.jpg

Ezután lehetett kérdezni. Majd bemutattam három kollégámat Rudnicki Lívia,Korpos Anikó,Tőke Dórit,akik segítették munkámat. Valamint indult az interaktív része a shownak, kollégáimnál ki lehetett próbálni a  különböző make up-okat, a termékeket, amelyekkel készültek. Közben én is sminkeltem, válaszoltam a feltett kérdésekre, interjút adtam, pörgött az egész.
És a végén kicsit megnyugodtam. Szerintem jól sikerült minden. Kipróbáljátok a három look valamelyikét?
Larion Oszkár
sminkmester
Osz6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr244775270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása