Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. augusztus 26.

OfficeHours_Beauty_72.jpg

A MAC őszi kollekcióiból a két kedvencünket hagytuk a végére. Az Office Hours hosszantartó termékeket kínál, kiindulva a modern, dolgozó nő életviteléből, egyúttal nekik is kínál alternatívát az egész napos tündöklésre. Az arcpír (6900 Ft) nyolc órán tuti a helyén marad, és ha hosszabb a napod, akkor egy smink-frissítés ilyenkor már úgysem árt. A MAC ermékei építhetőek, ami azt jelenti, hogy a textúrákat egymás fölé helyezve (a sminkelés
folyamatában, elsősorban ecsettel) azok nem csúsznak el egymáson, nem lesz foltos, csíkos. Egész napos viselet után is igazíthatsz a reggel feltett arcpírodon. (Azért olyan körülményekre figyelj, hogy a bőröd ne legyen izzadt.)

oficiols lineup.jpeg

A hosszantartó szemhéjfestékek (6200 Ft) kilenc új színben pompáznak, krémesen sima textúrájukkal egy mozdulat felkenni őket a reggelisietségben. Három kedvencünk: Uninterrupted – sötét teveszín, amitől a kék szem mégkékebb, Mauveless - sötét piszkos mályvaszín, minden szemszínre, főleg barna szeműeknek, Fashion Fix – sötét, hűvös palaszürke, ami az állandó divatirányzat, a füstös szem jó barátja. Fedezd fel a szemfestés új dimenzióit!

OfficeHours_Ambient_72_1.jpg


Ajkaink is egész napos színezést kapnak, a Pro Lonwear Lipglass (5800 Ft) szájfényeknek köszönhetően. Nyolc árnyalat, kellemes, puha érzés, hat órás tartósság. A Persistent Peach, világos, meleg barack - jól jön még majd a vénasszonyok nyarán.

OfficeHours_Beauty2_72.jpg

A Styleseeker kollekció a trendes írásban már említett világvándor stílushoz illeszkedik. Kicsit indiános, kicsit egzotikus, kicsit európai és persze kozmopolita ízig-vérig.

Styleseeker_Beauty_72.jpg

stylsleeker még.jpeg

Csillogó, fülledt hatású szemhéjfestékek (két színnel, 8500 Ft) mélységet adnak, a metálos Fluidline (5500 Ft) krémes szemkihúzók pedig kontúroznak. Az újjáélesztett Mattene rúzs (5600 Ft) órákig tart, gazdag, vöröses árnyalatai a naplementét idézik. A Powder Blush arcpírok (6600 Ft) a napbarnított bőr ragyogását fokozzák, a körömlakkok fémes, drágakő szerű színei a fényűzés netovábbjai.

Nesze!Detti

Styleseeker_Ambient_72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr184732824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása