Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. augusztus 22.

Cremesheen+Pearl-Beauty-72.jpg

Jönnek a MAC őszi kollekciói! Csillámos rúzsok és szájfények, kontúrt adó krémes állagú arcárnyékolók, feketénél is feketébb szempillaspirál, világvándor stílusú fülledt kollekció, lakkok garmadája, a tündöklő, sikeres üzletasszonyok ihlette, elsősorban hosszantartó termékek kollekciója, valamint újabb Viva Glam Nicki Minaj szájfény.

Cremesheen+Pearl-Ambient-72.jpg


A Cremesheen+Pearl vizes lakkhatású rúzsok (5800 Ft) és szájfények (5600 Ft), minden bőrtípushoz a hozzá illő színben, a világos bézstől az élénk narancsig. 15 új, ázsia-inspirálta árnyalat. Nagyon várjuk! Az arc kontúrozását segítő Sculpting krémet (6600 Ft) a trendsorozatunkban említett irányzathoz alkották. A természetes tónusok segítségével mélységet és formát ad. A Face&Body alapozót (8400 FT) ismerhetitek, valószínű sokan használják is közületek – ez a MAC legnépszerűbb alapozója. Mi is szeretjük, de trükköket kell alkalmaznunk, mert hamar kifénylik az arcbőrön. Érdemes előkészítő termékekkel megnövelni a tartósságát, pl. pórusösszehúzó vagy mattító krémmel. A tapasztalat azt mutatja, hogy szárazabb bőrűeknek kiváló, ugyanis a víztartalma feltölti a bőrt. Ha alig látható, természetes hatású alapozót keresel, ezt mindenképpen próbáld ki!

FaceandBody_Beauty-NorthAmerica-72.jpg


Újdonság a Pressed Pigment (6200 Ft), vagyis pigmentek préselve. Hat, limitált kiadású gyöngyházas, krémes, csillámokban gazdag, nedvesen ragyogó… előkelő és drámai, nemde? „Nude” árnyalatokban találod, földszínek, arany, barna, bronz, a természetességünket kiemelendő. Nedvesen és szárazon is lehet használni, szemre, arcra, akár highlighterként is. Siklik a bőrön, könnyen applikálható. Őket is nagyon várjuk!
Kövess minket figyelemmel, folytatjuk a többi kollekció bemutatásával.

Nesze!Detti

FaceandBody_Ambient-72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr24724654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása