Nesze!szer

Játssz nagyban!

2012. augusztus 17.

astor play it big.jpg

Ne tagadd, te is sokszor vágyakoztál meseszép és hosszú szempillákra! Hogy ez a vágy honnan fakad? Miért őrülnek meg a férfiak egy szempilla rebbentésért? Talán az első díva Kleopátra volt, aki nemcsak szamártejben fürdött, de sminkelt is. Szemét zölddel és kékkel kontúrozta, száját pirosra festette, szemöldökét szénnel emelte ki. 

 
A szempilla festése a 18.században kezdődött, ekkor kezdték fekete festékkel hangsúlyozni a nők a szemüket. Ekkor még csak szénpor volt a segítségükre, de azóta sokat fejlődött a szempillafestés technikája. Heidi Klum elárulja titkát, hogyan irányítja magára a figyelmet:Amikor valakire igazán mély hatást szeretnék tenni, minden figyelmét a szemeimre irányítom. Az Astor Play It Big szempillaspirálja azonnal felnagyítja, szinte megsokszorozza a pilláimat, és az ilyen óriási pillák biztosan nem maradnak észrevétlenek! A lenyűgöző hatáshoz nem kell más, csak én… és a szexi, hatalmas szempilláim .” - hű, ezt majdnem el is hittük, fura egy marketing rizsa, nem?! Na, mindegy, a spirál nem rossz, mondjuk is tovább!
 
 
astor play it big2.jpg
 
 
 
És mi ennek az újdonságnak a titka?
 

Play It Big olyan, mint egy műszempillákkal teli dobozka! A szempillaspirál szabadalmaztatott formulája pontosan célba ér, ügyesen felviszi a hosszabbító rostokat a pillákra, miközben egyenlő mennyiségben adagolja a festéket a tövektől a végéig, ezzel pedig természetesen hosszú és érzéki pillákat eredményez. Az egyedi kefe könnyedén siklik a pillák közt, megemelve, göndörítve és meghosszabbítva őket. A szempillák olyanok, akár a szétnyitott legyező – egyszerűen igéző!

Astor Play it Big szempillaspirál - 2 239 Ft




(kép: pinterest)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr254716118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása