Nesze!szer

Bobbi fényes szezonja

2012. augusztus 16.

bobbiősz3.jpg

 

A nyár végi szürkületkor megjelenő fények inspirálták a Bobbi Brown őszi sminkkollekciót, a Desert Twilightot. "Mindenki gyönyörű ebben a fényben- és ez volt a kollekció mögötti ötlet." - mondta Bobbi a kollekció létrejöttéről. A szemhéjpúderpalettában, a szájfényekben és a pirosítókban dominálnak a földszínek, a rózsaszínek és a bronzos árnyalatok. Ugyanakkor kiemelkedik a türkizkék, amit a krémes szemhéjpúderbe és körömlakkba csempésztek bele - imádjuk ezt a merész tónust a natúr színek között! Desert Twilight ecseteket is vásárolhatsz, hogy teljes legyen a készlet. És a legjobb: itthon is kapható (West End, Mammut és Váci utcai Douglas)!!

Nesze!Dia

(A 8-as paletta 19900, ecsetkészlet 15000,- körömlakk 4500,- fekete tubusos (arcra és szájra jó) 5500,- szemhéjfesték kék 6990,-zselétus 6490,- szájfény 6490,-duo pirosító 9490,-)

 

bobbiősz1.jpg

 

 

bobbiősz2.jpg

bobbiősz4.jpg

bobbiősz5.jpg

bobbiősz6.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr664712142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása