Nesze!szer

MAC trendelő 3.

2012. augusztus 15.

mtr1.jpg

Hone-Structure

A valódi arcszerkezetet hangsúlyozza. Ezúttal nem kiemeléssel, ahogy a tavaszi szezonban, hanem a mélyítés technikájával. Most a másik oldalról nézzük a dolgokat, illetve ez az irányvonal ezt tanítja: megtanulunk a sötéttel játszani, a sötéttel kiemelni, ami első hallásra oximoron ( az oximoron egymást kizáró, egymásnak ellentmondó fogalmakat foglal szoros gondolati egységbe, ha nem ismernéd a kifejezést, pontos leírás ITT). Hát nem a fény, a világos emel ki? Hogy hozhat előtérbe a sötét, a mély bármit is? Olyan ez, mint a negatív rajzolás. Nem azt rajzolod, amit nézel, hanem a mögötte lévő tereket alakítod ki, melyek végül kiadják a képet, így megláthatsz olyan részleteket is, amelyek létezéséről nem is tudtál. Akár az arcodon is, csak próbáld ki!

mtr4.jpg

mtr5.jpg

Kövesd a semleges vagy enyhén bronzos arcpírral az arccsontod ívét, a halántékod irányából az orrtő felé, majd nézz szembe magaddal a tükörben. Még az is előfordulhat, hogy rájössz, gyönyörű ívű az arcod, pedig eddig azt hitted, hogy pufi a fejed. Néha az értékeket rejtve kapjuk… Hát ilyen ez a trend is. Letisztult, sallangoktól mentes. Az őszinte szépséget a lehető legkevesebb eszközzel hozza elő. Az arcbőr vászonként „funkcionál”, a tengely a céltudatos szemöldök, mely ápolt, természetes növésű, időnként világosabb, mint a haj színe. Tehát nem lesz másra szükséged, csak a kontúrecsetedre és egy, max. kettő színre: egy semleges barna és egy üde rózsás árnyalatra. Még sápadttá is teheted a bőrödet, bár ez szerintem maradjon meg a kifutókra, különben még betegnek néznek minket. Én szeretem, ha egy smink él, ezért azt mondom, alakítsunk mindent az egyéniségünkhöz. Fesd magad bátran, válj művésszé!

Folyt.köv.

Nesze!Detti

mtr2.jpg

(képek: Felder, L.Grey, M.Mara, Marni)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr634712422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása