Nesze!szer

Reggeli Nesze

2012. augusztus 03.

mari őrült.jpg

Újra akarom kezdeni az életem... El akarom követni azokat a kis bűnöket, amelyekre mindig vágytam, de amelyekhez soha nem volt elég bátorságom. (...) Majd szerzek új barátokat, és megtanítom őket arra, hogy ha mernek őrültek lenni, akkor bölcsek is lesznek. Csak felejtsék el az illemszabályokat, és fedezzék fel az igazi énjüket, a legtitkosabb vágyaikat, keressék a kalandokat, és főleg ÉLJENEK!

Paulo Coelho

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr44692485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bella ragazza 2012.08.03. 07:44:35

Imádnivalóak a reggeli pozitivizáló bejegyzéseitek! Én is ezt vallom, kell naponta egy ilyen. Bárcsak egyre több és több emberhez eljutnának... :)

beautyka 2012.08.03. 08:04:48

@bella ragazza:
Köszönjük, ez számunkra is nagyon jó visszajelzés.... és hát mi is szeretnénk, ha sokan olvasnák és indulnának pozitív gondolatokkal, érzésekkel a napnak!
süti beállítások módosítása