Nesze!szer

Marilyn a lányokat (is) szerette?

2012. július 29.

mlesz1.jpg

Marilyn Monroe féltett titka

Na, akkor mondjuk! "Közelhajolt hozzám és gyengéden megcsókolt - a lélegzetem is elállt." - Jane Lawrence szavai hamar bejárták a világot. A hölgy ugyanis nem akármilyen románcról vallott: ő volt Marilyn Monroe alkalmi  szeretője. Monroe, az '50-es évek szexszimbóluma 50 éve hunyt el ,így az évforduló kapcsán számos emlék kerül elő, nyilván üzleti haszon reményében is. Most könyv is íródott Marilyn Monroe: My Little Secret címmel.

mlesz4.jpg

Az irományban Jane Lawrence kitálalja Marilynnel folytatott titkos románcát, ami azért is meglepő, mert az egykori színésznőről köztudott volt, hogy falta a férfiakat... Jane, egy leszbikus lány (aki akkor még csak 16 éves volt) nem gondolta, hogy Marilyn a saját neméhez vonzódna - szerinte ő csak bármire nyitott volt. "Nagyon megértő volt velem kapcsolatban. Azt mondta, hogy nem számít milyen a szexuális beállítottságom, mert a szerelem, az akkor is szerelem." - mondja Jane a könyvben. A két nő egyébként Marilyn első hivatalos rajongói klubján keresztül ismerkedett meg, aminek Lawrence volt az elnöke. Hamar jóban lettek, mert kiderült, hogy rengeteg közös van bennük... Kapcsolatuk, egy 1955-ös éjszakán, Marilyn Los Angeles-i lakásán teljesedett ki. Mire Jane megérkezett hozzá, addigra Monroe pezsgővel öblítette le a gyógyszereit. "Azt mondta nekem, hogy - a pezsgőtől jó kedvem lesz - de a gyógyszerek hamarabb boldogabbá tesznek!" Miss Lawrence éppen elhelyezkedett volna a pamlagon, amikor Marilyn csókolgatni kezdte a combját: "Az ezután következő percek hevesek voltak - mintha csak álmondtam volna! A pulzusom az egekbe szökött, amikor újra combon csókolt... Aztán bevonoltunk a hálószobába..." Az afférből végül szoros barátság lett, egészen Marilyn haláláig. A Tony Jerris által írt könyv, az Amazon.com-on elérhető! Szerintetek Marilyn-t tényleg csak a kíváncsiság vonzotta?

Nesze!Dia

 

mlesz5.jpg

mlesz3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr894683797

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Marilyn Monroe a feleség és konyhatündér 2012.07.29. 16:04:59

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, Marilyn Monroe minden férfi szerint a szexbomba prototípusa, és egyetlen hímnemű (és persze a nőket preferáló) egyed sem utasított volna el egy vele töltött – khm – romantikus estét. Igazi ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reka1980 2012.07.29. 10:44:41

egyáltalán nem lep meg ez. monroe-t a mai kifejezésekkel ribinek is neveznénk. a köré felépített mítoszt sosem értettem. ha kellett családokat, karriereket zúzott szét...

vladimir964 2012.07.29. 11:12:52

Nincs ebben semmi különös. Pont azért, mert több faszt fogott, mint kilincset valószínűleg érzelmi kapcsolatért kirándult a nőkhöz is. És ez nem volt olyannyira ritkaság Holywoodban. Elég csak a köztudottan masszív leszbi Greta Garbora, vagy a biszex Marlene Dietrichre gondolni, hogy csak a régieknél maradjunk.

Wise Lady · http://www.wiselady.hu/ 2012.07.29. 14:44:55

MM sokat panaszkodott, hogy egyáltalán nem élvezi a szexet. Ezt pszichológusának is bevallotta, nagy probléma volt a számára. Állítólag élete utolsó éveiben fedezte fel magának az anális variációt. Elképzelhető, hogy a próba jegyében kirándult a leszbikusság felé is, de nem tartom valószínűnek, hogy ez tartós viszony lett volna. MM hetero volt.

Brando 2012.07.29. 15:28:33

Ez mikori könyv? Új? Mert ha igen, akkor elég fura, h Jane Lawrencenek most jut eszébe kitálalni izgalmas találkozásait Marylinnel, noha rengeteget kereshetett volna, ha mindezt a Monroe-kultusz csúcsán teszi. Úgy 50 éve. Másképpen szólva: teljesen hiteltelen az egész s így a könyv is.

cierre 2012.07.29. 16:05:51

Azért nem kellene mindent elhinni amit az események után 50 évvel írnak le:)
Főleg nem kell tényként kezelni. Akkor sem ha már ezt jó páran állították, értsd: nincs hír értéke.
Amúgy meg ha igaz is, akkor is biszexuális volt és nem leszbikus… ha érted a különbséget..

Picsasereghajtó 2012.07.29. 16:30:32

És akkor mi van, ha bi/leszbi volt?

kalandfereg 2012.07.29. 17:32:13

Ez mekkora kamu!
Először is, nézzük meg a fényképeket: két olyan embert ábrázol, akiknek muszáj volt a fénykép miatt közel menniük egymáshoz, de szinte érzi az ember a távolságtartást, nehogy közelebb menjenek egymáshoz, mint ami feltétlenül szükséges.
Aztán meg: ha Marilyn leszbizni akart, akkor egy összenőtt szemöldökű, alacsony, bajszos, nemcsinos rajongóval tette vajon?
Meg ez az életszerű jelenet, hogy Marilyn egyszer csak lehajolt és csókolgatni kezdte a combját... biztos így volt, nem ám csak szerette volna... :D

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2012.07.29. 17:53:28

Marilyn hosszabb-rövidebb megszakításokkal intézetis lány volt (ahol a bent levők csak egymásra számíthatnak), az egyik nevelőapja molesztálta is. Marilyn "túlfűtöttsége" hírhedt volt, ezek tükrében ez a titok már nem is számítana akkora coming outnak

Wise Lady · http://www.wiselady.hu/ 2012.07.29. 21:06:30

@Megyko: 12 éves koráig volt egyszer-egyszer intézetben, legtöbbször nevelőszülőknél volt. Akkor viszont kivette a gyámja, és annak férje molesztálta. Ezért adták férjhez 16 évesen.
süti beállítások módosítása