Nesze!szer

Válassz sminket a hangulatod alapján!

2012. július 25.

lszínnyitó.jpg

 

A nyár mindig színes, élettel és hangulatokkal teli. Hol pezsdítő, hol buja, de mindenképpen magával ragadó. Ha a színek tekintetében kell beszéllni róla, tele van pirosakkal, narancsokkal, égszínkékkel és lilákkal. A színek mindig meghatározták hangulatunkat, de ez vajon visszafele is működik? 

 

lszín2.jpg

 
A Lush egy játékra invitál, amiben megtudhatod, hogy éppen aktuális hangulatod milyen színt kíván, mitől tudnál még ragyogóbb, kreatívabb vagy éppen kitartóbb lenni. 
Ha nem találod a helyed, akkor menj be a legközelebbi Lush üzletbe és pörgesd meg a Színfejtő játék kerekét!  Nem szerencsekerékről van szó, annál sokkal érdekesebb a kezdeményezés (és nem is a Klausmann Viktorral kell játszani...D)
A gyakorlatban egy kereket kell megpörgetnetek, amelyen rengeteg szín található. Amikor megáll a kerék, akkor kell kiválasztanotok az első hármat, ami a legjobban tetszik. Ez a három szín nagyon sok kérdésre választ adhat, hiszen a választásaid alapján kielemezheted éppen az aktuális hangulatodat, azt, hogy a napod mit tartogat számodra. Az első árnyalat, amire voksolsz, az éppen aktuális erősségedet vagy gyenge pontodat mutatja, a második azt mondja meg, a tudatalattid mit szeretne, a harmadik szín pedig arra ad választ, miben vagy tehetséges az aktuális napon. Minden szín mellett van egy magyarázat, 'Bölcs', 'Erős' vagy 'Határozott', így kiderítheted az éppen mondjuk a szerdának megfelelő hangulatodat. Természetesen az üzletekben is kapsz segítséget, hiszen az eladók külön kurzuson sajátították el a színhangulatok elemzését. (Tök jó kis képzés lehetett!)
 
 


 
 
 
Rowena Bird, a Lush társalapítója és a Színhangulatok feltalálója így mesélt erről: „Imádom a rúzsokat, és elgondolkoztam azon, miért nem elég egyetlen nagyszerű szín örök időkre? Miért van az, hogy különböző napokon más-más rúzs tetszik a legjobban, sőt néha napközben is úgy érzem, hogy árnyalatot kell váltanom? Miután beszélgettem erről néhány hozzám hasonló rúzsrajongóval, rájöttünk, nem arról van szó, milyen ruhát viselünk éppen, hanem sokkal inkább arról, hogy milyenek az érzéseink az adott pillanatban. És ezzel már meg is született az ötlet.”
A szavak listájának kialakításán a Lush együtt dolgozott egy elismert viselkedésterapeutával, akinek a szakterülete az emberek magatartásának és attitűdjeinek megváltoztatása. Lady Kennedy a terápia során bizonyos szavakat használ arra, hogy változtasson az emberek felfogásmódján és viselkedésén. A lelki egészségmegőrzés specialistájaként az érzelmi állapokkal foglalkozik, az embereket az egyik lelkiállapotból eljuttatja egy másikba. A Színhangulatok termékcsalád a színek művészete által ezt az exkluzív lélekterápiát hozza el a Lush boltokba.
 
 
lszín3.jpg
 
A meseszép színek folyékony ajakrúzst, szemhéjtust, és krémes szemfestéket rejtenek, természetesen környezetbarát, újrafelhasznált alapanyagokból készült csomagolásban. 
Színezd ki a napodat egy Lush üzlet meglátogatásával, jó móka! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr84675816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása