Nesze!szer

Uniszex smink - na, erre mit mondasz?

2012. július 22.

slideshow_1.jpg

Natalia Ramirez, aki igen neves sminkes, gondolt egy nagyot. Úgy érezte, megérett a világ az uniszex sminkekre. Hisz egyre több lányos fiú szerepel a kifutókon is, és a férfiak is igénylik, hogy a szemük alatti karikák némileg palástolva legyenek. Így megszületett az Enter Pronouon, azaz add meg a névmást család, melyek uniszex sminkes termékek. Szemhéjtus, bronzosító és korrektor paletta szerepel a kínálatban. Ez utóbbiak összetétele a férfiak bőréhez lett pásszintva, hogy fedjen is, de ne gyűljön össze csomókban. A sajtó már eléggé felkapta a hírt, azt még nem tudjuk, mennyire indult meg a kereslet a termékek iránt. Azért nem zárjuk ki a lehetőséget, hogy te is vásárolnál, tehát mutatjuk - ITT a weboldal. Egyébként mit gondolsz az újdonságról? Vásárolnál némi uniszex korrektort, esetleg szemhéjtust?

uniszex smink.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr634670961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalandfereg 2012.07.23. 13:06:03

Nem értem, mi a gáz a férfiak sminkelésével.
Itt, nálunk valahogy úgy alakult, hogy a nők sminkelik magukat és kelletik magukat a férfiaknak, lévén patriarchális társadalom vagyunk. És persze agresszívan előítéletesek is, úgyhogy az átlagostól picit is eltérőt egyből megbélyegezzük.
De mind az állatvilágban, mind pedig a mai nyugati kultúrán kívüli emberi kultúrákban sokkal gyakoribb az, hogy a hím, illetve a férfi az, aki tetszetős külalakkal küzd a nőstény, vagy nő kegyeiért. Lásd pl. afrikai népek, indiánok, ókori egyiptomiak. Az állatvilágban meg az a csoda, ha nem a hím a díszesebb.

apd (törölt) 2012.07.23. 13:23:40

@kalandfereg: nem értem mi a gáz veled TE ÓCSKA KIBASZOTT BUZI? smikeld magad akkor, meg kurasd meg magad az afrikai bantu törzsemberekkel, te díszes köcsög fasz

Annamarias 2012.07.23. 13:37:36

Jaj annyira rohogok:)) ezután a hozzászólás után.. de ugye nem vagyunk állatok és afrikaiak sem... Európaiak vagyunk...persze nem mindenki :)))

ergerberger 2012.07.23. 13:44:04

A képen látható élőlényt szétkúrnám, ha van csöcse!
Különben nem!
Csak semmi buzulás!

AvgDvl 2012.07.23. 13:48:13

Az állatvilággal példálózni - lássuk be - elég nagy öngól.

MissX 2012.07.23. 14:02:06

hat en szohoz sem jutok :)

timi_hurja 2012.07.23. 14:34:37

A televízió világában is sminkelik a férfiakat, natúr sminkkel. Az összeset, még azokat is (Showder Klub), akik egyébként viccesen elutasítják. És az utcán is annyi pasi rohangál, akiről nem is gondolnád, hogy a gyantáztatáson és szoláriumon kívül hajlamos natúr sminkkel feldobni magát és talán a szempillája tartós festékkel be van festve, hogy sötét és természetes hatású legyen. Én sem örülnék neki, ha a férjem lopná a spirálomat és az alapozómat, na de kiakadni ezen, főleg ennyire faragatlan, kulturálatlan módon. Még hogy európaiak vagyunk... Hát nem ez látszik a hozzászólások minőségén...

Gekko 2012.07.23. 14:56:44

@kalandfereg: Bingo. Az egy más kultúra. Mifelénk a sminkelés a nőiességet jelenti. Illetve, azzal, hogy a nemi szerepek borulnak, a sub státuszt is reprezentálják. Egészséges alfa nem sminkel, azért, mert az nőies. És a férfiak az erejükkel (pénz, hatalom mifelénk) szereznek nőt, nem a sminkjükkel.

Amúgy ez a korlátlan multikultizás elég zsákutca. Ha tudnád miről írsz, akkor azt is tudnád, hogy a sminkelés zömében akkor terjedt el a férfiak között az ókorban is, mikor az adott társadalom a dekadens (túlvirágzott) állapotába ért. Aztán azt követte az anomia...

Szal, csak a sub és a homo hímek sminkelnek. Ami viszont potenciális piac.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.07.23. 14:58:57

Viktor vajon sminkel pávatánc előtt?
süti beállítások módosítása