Nesze!szer

KapucniPárna?

2012. július 20.

HPwhatis3.jpg

Sokszor elalszol a tévé előtt? Vagy fázik a füled, mert az ablak mellett van a kanapé? Avagy bírod a kapucnis felsőket és divatoznál még jobban? Felvetődik ám itt számos kérdés és ezeket mind feltették azok, akik eddig a HoodiePillow-ról, erről a furának is mondható újdonságról beszámoltak.

A képeken láthatod, hogy is működik ez a kapucni és párna egyben. Szemmaszk is lehet belőle. 20 dollár darabja, és több színben is létezik, mert nehogy már ne passzoljon az ikeához... Amerikában eléggé felkapták a cuccot, ITT az ABC is beszámolt róla. Na, hogy tetszik ez a kapucini-párna hibrid? Szép álmokat! 

(Amennyiben rendelnél - ITT az oldaluk)

hp3.jpg

hoodie pillow.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr954668369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Betépett felhasználó 2012.07.21. 21:01:50

20 dollááááár??,ha nem tudok elaludni,olvasok.Ha nagyon nem tudok aludni,akkor felkelek,és netezek.Vagy ha nagyon-nagyon nem tudok aludni, ?????? akkor a fejemre borítom a párnát.Ingyééé.
süti beállítások módosítása