Nesze!szer

Segítesz a virágárus néninek?

2012. július 15.

néni allee.jpg

Azt tapasztaltuk, ma több ismerősünk is postolta a facebookon az Allée áruháznál "dolgozó" néni képét. Már nem is tudjuk, ki volt az eredeti..de köszönjük neki! .A 90 esztendős hölgy egyedül látja el beteg lányát és nyilván a nyugdíjból nem könnyű ez, sőt. Ezért árulja a pici vödörből a csokrait. 

Mi is csak azt szeretnénk mondani, ha arra jársz és teheted, vegyél virágot a nénitől. Nagyot segítesz neki ezzel. És tudjuk, most sokan azt mondják, miért pont ez az idős hölgy, mennyien élnek fillérekből, hányan vannak nehéz helyzetben. De ha egy embernek segítesz, az már egy lépés és ha egy valakinek teszed picivel könnyebbé az életét már sokat tettél. A sok kicsi sokra megy... (és talán néha megkérdezheted, ki is az, aki  mellett nap mint nap elrohansz)

És ennek a postnak a megosztása is lehet, hogy pont jó helyre ér el, mert olyan olvassa, aki holnap arra jár...

Köszönjük! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr44657914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niurka (törölt) 2012.07.15. 22:13:25

A néni szokott málnát, retket, stb. is árulni. Piaczárás után jelenik meg, gondolom ott kapja ingyen, aztán valami elképesztően horror áron adja el. Kedves, aranyos, de egyszerűen rablás, amit művel.

TOFI! 2012.07.16. 00:00:43

90 évesen az utcán kell "koldulnia", ez annyira elkeserítő. :(

Leonine 2012.07.16. 08:41:05

Sokáig egy szintén 90 év körüli bácsi árult virágot a Batthyány téri aluljáróban, tőle sokszor vettem. Sajnos már jópár hónapja nem láttam, könnyen meglehet, hogy már nem is él. :(
süti beállítások módosítása