Nesze!szer

Egy magyar srác a Sony arc!

2012. július 11.

KeindlD.JPG

Hírt kaptunk Örömteli, olvassátok... (mert a magyar fiúkra is büszkék lehetünk!)

A magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza. A WX100 a Sony és – a termék hivatalos bejelentésekor –  a világ legkisebb, legkönnyebb 10-szeres optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe. A magyarországi boltokban már kapható fényképezőgép kampányát a 20 országot irányító budapesti Sony központban dolgozták ki, így kerülhetett sor arra, hogy magyar modellek közül válasszanak főszereplőt. A kampány kreatív anyaga a fényképezés evolúciójának témakörére épül, bemutatva, hogy mindaz a technológia, melyhez korábban súlyos felszereléseket kellett magunkkal vinnünk, ma már akár egy gyerek tenyerében is könnyedén elfér. A Sony által kifejlesztett ExmorR szenzor segítségével gyenge fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetünk, de a rendkívül vékony ultrazoomos készülék FullHD minőségben rögzít videofelvételeket is. A válogatáson az ArtModels ügynökség jelöltjére, Keindl Dávidra esett a választás. A kreatív koncepciót és a fotót az Artificial Group Boutique Creative készítette.

Egyébként eléggé kedveljük a Sony fényképezőit... sőt. Meg a magyar srácok sikereit is!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr504645792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanda gyanu 2012.07.11. 17:02:49

Fogadjunk egy ojróba, hogy néhány poszton belül faji elemzés tárgya lesz, hogy Grűnwald Mordeháj néven mennyire "magyar" a modellsrác!

:-)

dr. Ez is csak egy nick 2012.07.11. 17:36:53

NEM technológia.
Technika.

Műszaki analfabéták ne írjanak műszaki dolgokról.

A Sony fényképezőit pedig lehet kedvelni. Igaz, aki ért a fényképezéshez, az ezen jót röhög legfeljebb.

2012.07.11. 17:39:42

Grat a srácnak, és a reklámfotók is jók. Amúgy meg én is szeressem a szonyit.

</off>
Sanda gyanu: éppen te kezdted...
</on>

gabigyerek 2012.07.12. 06:39:31

Ez igen, gratula neki! De hol a kalocsai hímzés...?
süti beállítások módosítása