Nesze!szer

Lancome és Betty Boop

2012. június 26.

 

 betty_boop.jpg

Egy szempillantás alatt összebarátkozott két világsztár. Betty Boop és Daria Werbowy. Persze, ez így viccesen hangzik, de majdnem igaz. A Hypnose Star adta az okot, a Lancome legújabb szempillaspirálja, amely érdekes technológiák keveredéséből jött létre. Kétoldalú kefe, ami dúsít, de közben ívet is varázsol. Ez a csodás tekintet a régi hollywoodi produkciókban volt csak látható, így a régi filmek világa inspirálta a reklám rendezőit is, amely már eléggé finishben van. 

 

Daria-Werbowy-et-Betty-Boop-egeries-du-mascara-Hypnose-Star-de-Lancome_large_apimobile.jpg

 

 

Star Eyes címmel készült a lehengerlő produkció. mutatunk is a hogyan készültből egy kicsit. Az igazi dívát Betty képviseli természetesen, na jó, azért Dariáról sem feledkezünk meg. Júliás 2-ától indul a kampány maga, addig pisolgva várjuk az új spirált.  

“Csillagok találkozásakor szikrázik a levegő.

Légy az elsők között, aki felfedezi a forgatás különleges pillanatait.”

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr264612238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása