Nesze!szer

Nyerj a Neszétől The Body Shop Lily Cole sminkkollekció csomagot!

2012. június 19.

 

 

lilyc1.jpg

 

 

Írtunk már róluk, hogy jönnek. És meg is érkeztek. Ráadásul szebbek, mint vártuk. Sokkal, valljuk be töredelmesen. A The Body Shop Lily Cole kollekcója ez. Illetve hivatalosan Lily Cole Erőszakmentes sminkkollekció. 

Bár a The Body Shop összes terméke mentes az állati eredetű összetevőktől és soha nem tesztel állatokon, ám ez az új sminkkollekció még jobban felhívja az erőszakmentes termékekre a figyelmet. Annyira nyár és annyira szépséges, hogy csak na. Őszintén elmondjuk nektek, a pirosító gyöngyök az über cuki kategóriába tartoznak, már ami a csomagolást illeti. Két napja ezzel játszunk, annyira szerelembe estünk velük. Az ajakfények, a szemhéjpúderek is csodásak ám, na jó, nem fokozzuk, elmondjuk a fontosat! 

 

lilyc5.jpg

Belegondoltál már mivel smikeled magad nap mint nap? A Lily Cole sminkeket lelkiismeret-furdalás  nélkül használhatod, hiszen a The Body Shop minden terméke kizárólag növényi eredetű és 100%-ig  erőszakmentes eljárással készül. A márka állatszeretete minden ízeltlábúra is kiterjed, ezért az új  kollekció és a teljes The Body Shop sminkpaletta mentes a bogarak kitinpáncéljától, melyből elsősorban a  piros pigmenteket nyerik ki. Többnyire nem ismert, de a sminkek csillámos hatását sokszor finomra őrölt  kagylóhéjak adják, a brit szépségmárka azonban inkább ásványi csillámpalával idézi elő a tündöklést, és  természetes, növényi összetevőkkel éri el a sminktermékek megfelelő állagát. A vállalat a kiegészítők  terén is a szintetikusság híve: sminkecseteihez nem használ állati szőrt. Nem csupán azért, mert a márka  filozófiája kizárja, hogy állatokat nyírjanak meg ecsetek készítéséhez, hanem mert sokkal puhább, jobb minőségű és higiénikusabban tartható egy szintetikus szőrből készült ecset.

 

lilyc4.png

 


A The Body Shop értékeit tükröző, hét termékből álló új sminkpaletta része a Pearl Radiance Primer,  egy gyöngyös, ragyogást fokozó alapozó bázis. A tiszta gélben úszó csillámgyöngyök fényvisszaverő  részecskéi azonnali ragyogást kölcsönöznek az arcbőrödnek és tökéletesítik azt, ezen felül pedig  hidratálnak is.. A Puff On Radiance arcpirosító gyöngyökhöz tartozó puha applikátor segítségével egy pillanat alatt  feldobhatod a sminkedet: csodaszép rózsaszín fényt ad az arcodnak vagy a dekoltázsodnak. Két színben és innovatív kiszerelésben pompázik a Lip & Cheek Dome, Lily Cole kedvenc darabja a szettből. A krémes állagú, könnyen felvihető és kezelhető gél az orcáidon és az ajkadon is szenzációsan mutat. Csak dobd be a táskádba, és használd a nappali sminked üde frissítőjeként! A kollekcióban ezek mellett helyet kapott négy Mini Hi-Shine Lip Treatment ajakápoló, egy új  Shimmer Cube szemhéjpúderszett és egy dögös lila szemhéjtus is. Már húzzuk is vele a csíkot! 

Ha kedvet kaptál a tudatos szépítkezéshez, ne habozz, próbáld ki a limitált sminkkollekció minden darabját!

 

lilyc2.jpg

• Pearl Radiance Primer ragyogást fokozó alapozó bázis: 4 590 Ft
• Puff On Radiance arcpirosító gyöngyök:  6 190 Ft
• Lip & Cheek Dome arcpirosító és szájfény (Pitch Me Pink és Crazy For Coral színben): 3 870 Ft
• Mini Hi-Shine Lip Treatment (Go Wild, Go Pink, Go Naked és Go Play színben): 1 750 Ft
• Liquid Eyeliner (Violet színben): 2 990 Ft
• Shimmer Cube Palette 24 (Tint It Pink): 6 190 Ft
 
lilyc6.jpg
 
 
És mit nyerhetsz most? Két aaannnyira nőies csomagot a The Body Shop új sminkkollekciójából, hogy csak na! (Egy Shimmer Cube palette, egy LIp&Cheek dome, Mini HI-Shine Lip Treatment és szemhéjtus lesz benne). Ismertetnénk a teendőidet, persze, azon felül, hogy kedveled ezt a postot! 
 
1. Kérünk egy tetszikelést a The Body Shop facebookos oldalán ITT
2. Ugye, minket már régen követsz a fácsebúkon, de amennyiben nem tennéd, IDE gyere! 
3. Válaszolj arra a kérdésünkre, mitől különleges Lily Cole The Body Shop sminkkollekciója
a, csajos
b, erőszakmentes 
A választ ide várjuk: neszejatek@gmail.com 
 
Izgulunk ám, ki lesz a két szerencsés, szerintünk ti is szerelmesek lesztek ebbe a kollekcióba! Hajrá lányok! 
 
lilyc3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr334598109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása