Nesze!szer

A Clinique zsíros bőrre is adja

2012. június 15.

 

 clinique stay-matte (1).JPG

 

Önzőek voltunk, azt kell mondjuk. Elég keveset írtunk eddig a zsíros bőrről, mert mi a szárazsággal küzdünk. De most nem is oly rég kijött egy szuper Clinique termék, amely sokatoknak nagyon jóságos lehet! (A hamut meg közben szórjuk ám a fejünkre!)

"Aki bőre zsírosságától szenved, tudja, mekkora kihívást jelent egy olyan alapozót találni, mely megfelelő erősségű fedést nyújt, mégsem nehéz, hatására nem fényesedik ki és nem zsírosodik a bőr. Vannak, akik inkább a púdert választják, mert attól tartanak, hogy a folyékony összetételek eltömítik a pórusokat, amitől bőrük piszkosnak tűnhet. A púder azonban nem nyújt kellő fedést a zsíros bőr számára, ráadásul megülhet az apró ráncokban, vonalakban. A Clinique ezért egy olyan forradalmi alapozót fejlesztett ki, mely gyönyörű, makulátlan fedést nyújt és egész nap matt hatást biztosít: az új Stay-Matte Oil-Free Makeup egy kifejezetten a zsíros bőr számára kifejlesztett folyékony alapozó, mely a faggyútermelést szabályozva egész napra meggátolja a bőr kifényesedését." - mondja a hivatalosság.

Mi azt észleltük, hogy a Stay-Matte Oil-Free Makeup könnyű az összetételét tekintve, és még izzadásgátló is lehet, ami szuper! Így egész nap marad a bőrön, nem mászik el, mert azért csak kipróbáltuk. A fűzfakéreg kivonat még felszívja a bőr felszínéről is az olajat. Sőt, mattít is, ami ennél a problémánál hab a tortán! Az állágát imádjuk, olyan zseléses-krémes, szóval nem nehéz akárminek érzed. (A kezünkön kísérleteztünk vele, igen tetszetős tényleg a metériája!) Hűvösebb nyári estékre kiváló lehet. 

Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup - 6 900 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr284589197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása