Nesze!szer

Tudtad? Olay szösszenet

2012. június 11.

 

 

Beszámoltunk róla, hogy már itthon is újra indult a régi Oil of Olaz márka Olay néven. A jó hír, hogy néhány hete már drogériákban is kapható, Gubás Gabi lett az arcuk. De inkább elővettünk egy kis szösszenetet a történetükből. Ja, és két régi mókás képet. 

 

Azt kevesen tudják, hogy az OLAY kozmetikai krémeket valóban a szeretet ihlette.1952-ben egy johannesburgi farmon élő dél-afrikai vegyész, feltaláló és vállalkozó, Graham Wulff elkészítette imádott feleségének az első hidratáló készítményt. Graham Wulff olyan terméket kívánt létrehozni, mely nem az akkori kor krémeihez hasonlít, tehát nem viaszosan zsíros, hanem könnyed, természetes érzést kölcsönöz viselőjének. A házaspár együtt kísérletezett a krém finomításán, illatának kialakításán, végül pedig megszületett a legendás Oil of Olay Beauty Fluid formula, mely a világ első hidratáló folyadéka lett. „Olyan formulát szerettem volna létrehozni, ami a lehető leginkább hasonlít a bőr saját faggyújához. Olyat,ami gyorsan felszívódik, kompatibilis a bőrrel, stabil marad és tartja a nedvességet, miközben védi is a bőrt, és tíz perc múlva a felszín rugalmassá és mattá válik.”

Szóval, az Olay termékeket kereshetitek már a Müllertől kezdve sok helyen, a 7 in 1-ben krémet különösan ajánljuk! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr724578442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása