Nesze!szer

Már kaviáros manikűr is jubileumiban!

2012. június 02.

 

Emlékeztek, amikor megírtuk, hogy itt az új őrület, a kaviáros körömlakk? Persze, nem az ikrák önkéntelen elszabadulásáról van szó, hanem arról, hogy apró kis bogyókákkal trendi ékesíteni a körmöket.  ITT szóltunk róla. Most a királynő jubileumára kijött a piros-kék-fehér "edisssön", kedvenc angol bloggerünk (bbb) ki is próbálta a Selfridges-ben.

Mondjuk lehet, hogy mi maradnánk a sima feketénél... Egyébként az eredeti Ciaté márka beszerzése nélkül is megcsinálhatod, szépen, pálcikával rakd fel egy jól ragadó színtelen alapba a gyöngyöket, amelyeket gyakorlatilag minden körmös boltban beszerezhetsz, csak eddig kis mintákat raktak ki belőle. Vigyázat, ezután a környezeted nyomokban kis gyöngyiket tartalmazhat...

(képek: bbb)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr754560870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása