Nesze!szer

A szín, amely tetoválásként tapad!

2012. május 23.

 

 

 

Nem kellett győzködnünk magunkat, hogy ezt kipróbáljuk. Sőt! Szemrebbenés nélkül rávetettük magunkat. Először kézrátétellel próbálkoztunk, még kicsit bátortalanul az elején. Nyilván a türkizzel és a lilával indítottunk, a középszerűség nem a mi asztalunk..

 

 

Smink és tetoválás egyben. 2 in 1 pakk. Annyira gyönyörűen vibrálóak a színek, hogy csak na. Igaza, a promo anyagokon kicsit erősebbnek látszanak, de azért szemen sem rossz, sőt... Ha vékonyan rakod el, akkor inkább az ezüstössége és csillámló hatása látszik, ha pakolod rendesen, akkor lesz teltebb a szín. Szépen fénylik!  Color Tattoo - de egyáltalán nem fáj a felvitele. Krémes gél állagú, tehát jól tudsz dolgozni vele. De annyira nem krémes, hogy nagyon elmaszatolódna, tartja magát rendesen. Ezt főleg akkor tapasztaltuk, amikor sikeresen lementünk a közértbe a bal kézfejen egy türkiz csíkkal....

Először rakd fel, utána simítsd a szemed külső sarka felé. A képen Erin Wasson viseli a Turquoise Forever árnyalatot. Mi most ezt a fehér rucis dolgot nem tudtuk reprodukálni, itt épp szakad az eső...  Mutatjuk az árnyalatokat. Ja, ha futja rá, akkor a feketét ki ne hagyjátok! Jó, tömött a hatása. Na ez egy jó kis pünkösdi partyra igen hatásos tud lenni. Ugrálhaszt is a buli közepén, mert hosszan tart. Persze, azért ne felejts el a saját ágyadban aludni... vagy pont de? 

Maybelline Color Tattoo 24 HR - 1 999 Ft


 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr604537540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása