Nesze!szer

Cukorka trend és Barbi!

2012. május 22.

 

 

Ezt az édességet már nagyon vártuk, írtunk is róla ITT. És most hurrá, rendes az Uni, megérkezett aL'Oréal Miss Candy kollekció hozzánk is, persze ugyanúgy a "nemzetközi" modellel, Palvin Barbival. (Ez volt a kinti kreatívok közül az egyik kedvenc hirdetésünk, mutatjuk is.) És jön némi okosság, hogyan készítsd a candységet tökéletesre! Újak a szemfestékek, a szájfények és persze a lakkok is! 

 

Miss Candy Face:

A tökéletesen megtisztított és hidratált bőrünket, uniformizáljuk a L’Oréal Paris True Match, ultra vékony textúrájú, folyékony alapozóval, majd fixáljuk le a sima, matt hatásért a True Match selymes púderrel.  Az orcák nap csípte hatását emeld ki a True Match barackos árnyalatú arcpirosítóval. És jöhetnek az Infailible Color tartós, intenzív ég gazdag textúrájú szemhéjpőderei. Mondjuk az új türkiz? (Nekünk például az, igen.) Ezzel satírozz a felső szemhéjra. A vízvonalat emeldt ki a Crayon Khol kék szemceruzával, a szempilládat pedig a Lash Architect 4D Black Lacquer, dúsító és szempillaspirállal dolgozz. Jön a következő kedvencünk, a szájra Miss Shine Candy Gloss valamelyik árnyalata.

Majd a végén a Color Riche Le Vernis körömlakk, melyeket már ti is kedveltetek a blogon. Nekünk eddig nagyon bejött, mert könnyen kenhető és jó a kiszerelése is. Aki nagy lakk gyűjtő, az tudja értékelni, hogy nem óriási méretűt kell tárolnia, hanem olcsón juthat hozzá egy új árnyalathoz. Érdemes a boltokban tanulmányozni a színeket...

Na, édeskék, kipróbáljátok ezeket a cukiságokat? Csak az irigy tekintetek számát hizlalja, mást nem ez a Miss Candy trend! 

 

L'oréal Paris Color Infailible szemhéjpúder-  2 419 Ft

L'Oréal Paris Glam Shine  Miss Candy Gloss szájfény- 2 849 Ft

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis körömlakk - 1 299 Ft

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr534532331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása