Nesze!szer

Mark Zuckerberg megházasodott!

2012. május 20.

 

 

 

A facebook alapítója tegnap kimondta a boldogítót. Nem sokan sejtették, hogy mire készül, pedig már kilenc esztendeje együtt van szerelmével. A ceremónia Palo Altóban volt, Kaliforniában, Priscilla Chan klasszikus esküvői ruhát viselt. 100 vendég volt a lagzin és egészen biztos, hogy volt miből kifizetniük a számlát...A facebook pénteki piacra lépése után a szombati esküvői eléggé "bizivé" tehette a hetüket, ráadásul hétfőn volt a srác huszonnyolcadik születésnapja is. Zuckerberg már meg is változtatta a státuszát a facebookon: married lett. Sok boldogságot nekik, adunk egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr674526898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.05.20. 11:37:10

Ügyes kis szemfényvesztő, fajtája büszkesége: eladta a semmit.

AnnM · http://index.hu 2012.05.20. 11:50:51

ezbazmeg, hogy az első komment ilyen legyen,
faszé kell ezt?
örülj, éljenezz, gratulálj
csak magaddal baszol ki, ha mérgelődsz
jobban éreznéd magad, ha azt írtad volna:
"hej, de szép menyecske"

Gerilgfx 2012.05.20. 12:00:37

felesleges sírni, a facebook valóban egy innovatív jelenség a maga nemében.

amíg a barom iwiwre meghívó kellett, a myspace meg fejlődésképtelen volt, a több hasonló meg belowtreshold, addig a facebook fejlesztésénél mindig is a használhatóság és a könnyedség volt a hangsúly. egyszerű megosztás, ésszerű funkciók, egyszerű felépítés, könnyű tartalommegosztás és közösségmanagelő funkció, szóval megérdemelten vált a domináns közösségi portállá.

,,fajtája büszkesége'' <- ne tévesszen meg a neve, nem zsidó.

jtrencsenyi 2012.05.20. 12:04:21

"hej, de szép menyecske", bár nekem ez az ázsiai lány jobban bejön. :P

Csapee 2012.05.20. 12:25:36

A lájk helyett, miért nem +1-et adott a cikkíró.:)) Nem értem

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.05.20. 12:53:14

Tessenek mondani, ott mit gyártanak abban a fészbúk gyárban ami előre viszi az emberiséget vagy meg lehet enni?

De vegyétek csak, jó lesz majd! :)))

@Gerilgfx: Ááá, hogyan is lenne az. Ekkora szégyen már, hogy letagadja?

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2012.05.20. 13:13:39

@Gerilgfx: ne tévesszen meg, az.

"Zuckerberg was raised Jewish, had his bar mitzvah when he turned 13 ..."

Dandie (törölt) 2012.05.20. 13:34:25

@negondolkozz!majdénmegmondom!: be szeretnék én is ilyen egyszerű lenni, nem nyomná többé gond a vállamat.

AnnM · http://index.hu 2012.05.20. 13:44:53

@Dandie: az van, hogy negondolkozz!majdénmegmondom! kommentkolléga gondjait én nem szeretném felvenni.
Gondolom azért írja, amit ír, mert a teszkóban pénzhiány miatt hezitál falnijó típusú 130 forintos virsli és a tescovalue 118 forintos párizsi között.
A sok rossz minőségű élelmiszer miatt full ideg, nem látja át azt, hogy valójában mi van, ezért inkább őrjöng kicsit számlaelmaradásos hitellelterhelt egyszobás nyirkos lakásában.

Gerilgfx 2012.05.20. 13:54:10

negondolkozz!majdénmegmondom!, artifex:
egy interjúban azt mondta, hogy nem az, és hogy nem követ semmilyen vallást.

beperelte valami izraeli zsidó is, aki szintén átváltoztatta a nevét mark zuckenbergre, állítása szerint abban bízva, hogy az izraeli törvények szerint majd neki adnak igazat, hisz ő zsidó, a facebook alapító pedig nem az.

ezek után nem hiszem, hogy olyan túlságosan nagyon magáénak érezné a zsidó hitet, dehát az ő dolga :D

determ 2012.05.20. 14:11:44

"amíg a barom iwiwre meghívó kellett, a myspace meg fejlődésképtelen volt, a több hasonló meg belowtreshold, addig a facebook fejlesztésénél mindig is a használhatóság és a könnyedség volt a hangsúly."

Ebben a mondatban pedig a VOLT szócskán van a hangsúly. Mára az FB szerintem egy kalap !@&' lett. Minden lényegTELEN dolgot megtalálsz rajta.

Amúgy nagyon jó példa az egész arra, hogy pénzt csak pénzből lehet csinálni. Itthon (Európában?) biztos nem találtál volna befektetőt erre.

ljosecska 2012.05.20. 14:14:20

@negondolkozz!majdénmegmondom!: Tessék mondani, Ön véletlenül nem a Kádár-rendszerből, a dialektikus materializmus ideológiája árnyékából jött?

Mindfield 2012.05.20. 15:38:03

@negondolkozz!majdénmegmondom!:

"Tessenek mondani, ott mit gyártanak abban a fészbúk gyárban ami előre viszi az emberiséget vagy meg lehet enni?"

Háttigen, ember, mondjuk nem értem, hogy mit keresel itten az interneten, ugyanis úgy látom neked a lét az evés-ivás-alvás-(baszás) körből áll, ami nagyon helyes! A magadfajta maradjon csak a kaptafánál, kucorogjon a kis viskójában, életet majd élnek mások helyette.

Bambano 2012.05.20. 16:12:36

@AnnM: azt nemigen írhatta, hogy hejj de szép menyecske, mert nem az.

viszont figyelembe véve, hogy miket művel cukorhegy bácsi, a legenyhébb, amit kívánni lehet neki, ha már mindenáron pártolólag akar fellépni az ember, hogy ússza meg a börtönt. És hangsúlyozom, ez a reálisnál enyhébb kívánság.

Másrészt meg látva azt, hogy mekkora agymosott hype alakult ki a facebook körül, szerintem helyes, ha minél több hozzászóló minél több fórumon hívja fel az emberek figyelmét arra, hogy a facebook egy nagy törvénytelen adatvédelmi probléma és okos ember távol marad tőle.

facsig 2012.05.20. 16:18:54

És mi van az aranyos kis fehér echte magyar pulijukkal. Remélem ott volt ő is. A színe illett a menyasszony ruhájához.

misc · http://misc.blog.hu 2012.05.20. 16:34:20

@negondolkozz!majdénmegmondom!:

volt mostanában egy felmérés Európában, ami kihozta, hogy Magyarországon a legelterjedtebb az antiszemitizmus. Mindenki tiltakozott, hogy nem is igaz.

Csak azt nem értem, miért tiltakoztak, amikor úgy tűnik, ma Magyarországon bármilyen témájú blogbejegyzésnél 15 kommenten belül megérkezik az első zsidózás. Jelen esetben pedig még a második kommentet sem kellett megvárni..

marxengelszleninsz 2012.05.20. 16:45:22

Ha a faszbúk valóban közösségi felület lenne, akkor az alapszabály legmarkánsabb részét az képezné, hogy csak magánszemélyek regisztrálhatnak rajta. Erről persze szó sincsen, hemzsegnek rajta a cégek, az egész felület egy globális méretű rohadt reklámfelület, ahova a sok beetetett magánszemély még az elején belépett és önként megadott magáról minden privát infot a nagy testvérnek.

A like is alapvetően reklámstatisztikai célokat szolgál, nézzétek meg, már a legócskább cégek weblapjának az alján is ott van a faszbúkos lájk gomb: nyomd meg paraszt és bekerülsz a rendszerünkbe, jutalmul még a hülye fejedet is kirakjuk ikonba az oldal alján, hogy mások is lássák, mekkora marha vagy.

És persze hogy nincsen dislike, mert milyen dolog lenne az, ha holmi dislike-ok rontanák a statisztikát és ezen keresztül a faszbúk árfolyamát. Úgyhogy regeljetek és nyomogassátok a lájkot serényen barátaim, támogassátok herr Cukor világméretű szemfényvesztését és persze növeljétek a bankszámláját.
Arról meg ne is álmodjatok, hogy a megosztott privát adataitokat valaha is törölni tudjátok majd a rendszerből.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.20. 17:24:48

@negondolkozz!majdénmegmondom!:

A FB nem gyár, hanem szolgáltatás. S igen hasznos szolgáltatás.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.20. 17:29:35

@artifex: @Gerilgfx:

Vallásilag hosszú ideje nem zsidó. Átvette a barátnője - ill. most már felesége - vallását, s budhista lett. Budhistaként pedig ateistának vallja magát - ez nem ellentmondás, tekintve a budhizmus sajátos jellegét, hiszen a budhizmus nem hisz teremtésben és teremtő Istenben.

Azonban attól, hogy valaki nem zsidó vallásilag, még zsidó lehet etnikailag. Azaz a helyes meghatározás "zsidó származású amerikai nemzetiségű, budhista vallású".

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.20. 17:31:52

@NKing:

Ez téves hozzáállás. A FB-nak van számos kifejezetten értékes szolgáltatása is.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.20. 17:40:59

@misc:

" ma Magyarországon bármilyen témájú blogbejegyzésnél 15 kommenten belül megérkezik az első zsidózás"

Ez pontosan így van. De legalább ebben az esetben releváns. Nekem volt olyanom, hogy a számítógépem felújításáról szólü történetben jött fel a kommentek között Sólymosi Eszter története. Na az tényleg már a röhej kategóriája.

Európában messze első helyen van Mo. antiszemitizmusban évek óta.

Bambano 2012.05.20. 18:15:31

@bircaember maxval: ha egy cápa leharapja a lábam, mérsékelten boldogít, hogy megszabadultam a lábgombától.

"A FB nem gyár, hanem szolgáltatás. S igen hasznos szolgáltatás.": kérdés, hogy kinek. az fbi-nak? cia-nak? a rólad mindent megtudni akaró hr-es picsának? merthogy neked nem az, az biztos.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.20. 18:23:28

@Bambano:

Meg fogsz lepődni: nálunk fel se veszik azt, akinek nincs FB-regisztrációja.

Az első körben a jelölteknek megnézik a FB-adatlapját.

Ha valami szélsőséges dolgot találnak ott, pl. menetelés sarló-kalapáccsal, horogkereszttel, zsidózás, akkor megy a jelentkezés a kukába. Ha van fent pl. hányós kép, akkor is kuka. Ha nincs regisztráció, akkor is kuka, mert biztos rejteget valamit.

Ez az első kör.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.20. 18:26:14

@Bambano:

FBI, CIA, stb. - ők eleve nem a FB-ra számítanak.

Persze lehet hülyén is használni a FB-ot. Kedvenc példám: közzéteszi a család, hogy elutaznak két hétre nyaralni. A tolvajbanda ebből tudja, mikor érdemes kipakolni a lakást.

Bambano 2012.05.20. 18:44:55

@bircaember maxval: na az érdekes hely lehet, hogy csak azért nem vesznek fel valakit, mert nincs fb regisztrációja... kapott már megfelelően nagy verést a hr-es vagy az az agyhalott barom, aki ezt kitalálta?

és de, az összes titkosszolgálat számít az fb-re, annyira, hogy követelik, tegyenek titkos lehallgatást lehetővé tevő hátsókaput az összes nagyobb ilyen cuccba, többek között az fb-be is.

Emellett nem túl rég röhögve nyilatkozta valamelyik kémszolgálati fejes, hogy régen nekik kellett összekaparni egy csomó fontos infót az emberekről, most meg a sok birka dalolva önként megteszi, nekik már alig kell valamit hozzátenni.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.20. 19:42:21

@Bambano:

Az okos ember azt teszi közzé, amit akar, s olyan formában, hogy csak az legyen felhasználható ellene, amit úgyis lehet tudni róla. A titkosszolgálatnak pl. 5 perc megtudni, hogy mi a címed és hol dolgozol - azaz ezt titkolni nem igazán értelmes.

De mondjuk azt, hogy a kedvenced a fojtagatós szex, az nem tudják kideríteni gyorsan. Ezért ez nem érdemes kiírni a profilra.

A terrorista és egyéb hasonló rendelkezik FB-profillal, de nem az van ráírva, hogy "holnap robbantani fogok". Hanem a profil pont olyan, hogy nem hívja fel magára a figyelmet.

Aki meg hülye, az hülye. OLyan helyen dolgozom, ahol bizalmas adatok vannak. Nem fogod elhinni, de egy rakás ember ÖNKÉNT adja meg a jelszavát, kódját emailben, pedig nekünk semmi szükségünk ezekre az adatokra. De ő megadja, pedig a honlapunkon is ott van, hogy sose adja meg senkinek.

Bambano 2012.05.20. 19:43:58

@bircaember maxval: ja, szőke nős.
legközelebb meg majd azért nem vesznek fel, mert nem dízel autóval mentem a hr interjúra, hanem benzinessel?

Nem kötelező fb-t használni, milyen alapon nem vesz fel, ha nincs fb-m? Jóhogy nem kéri le a navtól az adófizetési morálomat, abban legalább volna valamennyi logika.

egyébként meg amióta egy hr hp az interjún megcsinálta a horoszkópomat és az abban hittek miatt nem vett fel, elég rossz véleményem van általában a toborzókról.

A fb-ről továbbra is az a véleményem, hogy dolga lenne a buffoknak.

Bambano 2012.05.20. 19:47:16

@bircaember maxval: oké, tehát ha azt teszi közé, amit akar, nem pedig azt, amit kötelező (mert semmit se kötelező), akkor miért is feltétel, hogy regisztrálva legyen egy olyan szolgáltatásra, amit nem használ? Illetve miért lesz valaki pejoratívan negatív skatulyába dugva, akinek nincs fb regisztrációja? meg fognak verni azért, mert nincs itthon egy darab windows se? (ez utóbbi költői kérdés volt, ezért a hr-esek mindig ugatnak).

"Nem fogod elhinni, de egy rakás ember ÖNKÉNT adja meg a jelszavát, kódját emailben": azok után, hogy egyetemi professzorok anno úgy adták meg a névjegykártyájukon az email címüket, hogy rá volt vésve a jelszó is, én már mindent elhiszek.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.20. 20:11:56

@Bambano:

Mindig valami alapján döntenek a HR-esek. Ez mindig szubjektív is legalábbis részben. Másképp nem is megy.

A FB annyira elterjedt, hogy akinek nincs profilja, arra valahogy úgy tekintenek, hogy "nem érdeklődő típus". Kb. mint aki 5 éve azt mondta, hogy nincs email-címe. A következtetés: biztos sosem látott számítógépet, tapasztalatlan alak, jobb ha ilyet nem veszünk fel.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.05.20. 20:42:29

Sok meglepetés fog még érni benneteket az életben. Ti lesztek azok akik az első harcok után a Tesco előtt a rácsra csavarodva fogtok éhen halni.
De nem lesz nagy kár értetek, tudatlan népség. Tényleg illik rátok a zsidók által oly szívesen használt gój (ostoba barom állat) meghatározás.

:D

facsig 2012.05.20. 21:02:39

Az FB piaci értékét a tőzsdére vitel után 100 milliárd (100.000.000.000)dollárra becsülik. A sók hőzöngő, szidalmazó még forintban sem látta ennek ezredrészét sem. Nem 28 éves korában, de még 100 évesen sem fogja.

Pobjeda Rezső fémipari TMK-s 2012.05.20. 21:35:40

A nagyokos megmondja a baromnak, hogy a sárga fém, a szénkavics vagy a mintás papír az érték. Azért dolgozik, termel és abban fizetik. Most épp a pofakönyvvel szippantja ki a pénzt a nemnormális degeneráltak zsebéből.
De így van ez jól, a birkával mindent meg lehet csinálni. Meg is kell.
Öntse a sok marha a szivarozó nagytőkés zsebébe a pénzt, minek kéne normális dolgokra, mondjuk a családjukra költeni?

Bambano 2012.05.20. 21:40:39

@facsig: Al Capone bulijait mennyire becsülték anno? Gondolom azt se gombokért adták volna. mégse volt törvényes.

Egyébként a szó, amit keresel: sok.

Még annyit: a tőzsdére vitel után már nem becsülik az fb értékét, hanem pontosan tudják.

AnnM · http://index.hu 2012.05.20. 22:05:42

@negondolkozz!majdénmegmondom!: áá, akkor innen ered a gój motoros kifejezés?

kozi001 2012.05.20. 23:16:32

@bircaember maxval:

És ez milyen profilú cég és mekkora?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.05.21. 01:53:24

@AnnM: Na látod, nem is vagy te olyan hülye, igaz?!?

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.21. 06:49:06

@kozi001:

Telekommunikáció. 150 ezer alkalmazott világszerte.
süti beállítások módosítása