Nesze!szer

Nyeremény! Meggyűrűzhetünk-e?

2012. április 17.

 

 

Oké, eltekintünk a közhelyektől, bár azok olyan olyan kedvesen kényelmesek tudnak lenni. Tehát a tényekre szorítkozunk. Szeretjük a Faludi G ékszermanufaktúra darabjait. Ötletesek, színesek, szépek, nem tucat darabok. Szívvel és lélekkel készültek. Egyik kedvelt kollekciónk az Arwen. Gyűrűségek ezek. Új darabok is jöttek a kollekcióba, ezeket lent látod. Kitörpöltük, hogy megmutatjuk most ezeket nektek. Mi több, a FaludiG kedvességéből nyerhettek is! Hááááárom darabot! 

Mondjuk a menetet! Osszad meg a postot. A Nesze fbookos oldalának biztos rajongója vagy már, ha nem, akkor ITT csatlakozhatsz. Utána jön, hogy lájkold a Faludi G facebookos oldalát. Aztán mehet is a játék, sorsoljuk a három gyűrűt! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr274455199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása