Nesze!szer

Talullah Willis nem egy sznob fiatal...

2012. április 14.

 

 

Szinte megszokhattuk már, hogy a jól menő színészek gyermekei Guccit köhögnek fel, a tüsszentésűk pedig csak Chanel lehet (ezt képletesen gondoltuk persze...) De a Demi Moore és Bruce Willis (egykori) páros gyermekei igen mások... Mutatjuk a legkisebb közös gyermekük, a tizennyolc esztendős Talullah interjúját, ahol a stílusáról beszél... hát, ő nem egy sznob leányka, az egészen biztos, sőt... John Lennon szemüveg, bakancs és társai...Majd meglátogatja nálunk a papát? Tudunk néhány jó turkálót, Ruhagaléria, Jajcica...vintage-ben is erősek vagyunk, meg persze magyar tervezőkben!

(a kép régebbi a három a kislánnyal) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr884430050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2012.04.15. 10:31:53

Miért gondolják azt a nők, hogy 18 db bárhova aggatott bizsu az jól néz ki?

Momina 2012.04.15. 10:36:49

A leányka önmagában biztos nagyon aranyos, lehet, hogy sok hollywoodi hülyegyerekkel ellentétben egy nyíltszívű, kedves ember. DE! 1. Abban a szemüvegben első pillanatra úgy néz ki, mint Ozzy Osbourne. 2. Ezek az összehányt, össze nem illő, összevissza cuccok rajta szerintem egy direkt felépített antisznobságos álhippiség. 3. Megnézném, hogy azok a karkötők, szoknyák, ruhák, szemüveg, stb. milyen márkájúak. Mert szerintem ugyanúgy Gucci, Ralph Lauren, mittudomén, csak nem a mainstream kollekcióból. Minden márka gyárt ilyen "turkálóban-sem-nyúlnék-hozzá"-szerű fura cuccokat.

beautyka 2012.04.15. 11:44:05

@abakusz13:
Teljesen jó és jogos kérdés!!!
süti beállítások módosítása