Nesze!szer

Triumph szépséges melltartóhoz a Clinique púdert!

2012. április 02.

 

 

Az a nagy helyzet, hogy két óriás kedvencünk összeszövetkezett. Az úgy kezdődött (tisztelt bíróság!), hogy a Triumph kijött egy új kollekcióval. Body Make-up a neve. Olyan finom anyagból van minden egyes darabja, hogy maga az érzékiség az egész. Puha, kényelmes, lézervágott, hőragasztott szélek, nagyon lapos vállpántok, hogy szinte a második bőrödet hozzák létre.  Adja a make-up érzést a testnek! Van egy rózsaszín árnyalat, amely annyira baba, hogy egész egyszerűen nem tudsz szabadulni tőle. (Az a finom rózsa. És hogy mi a szövetkezés tárgya, irtó romantikus árnyalat!) A Triumph marketing (zseniálisan!) gondolt egy merészet és hűen az új kollekció nevéhez (Body Make-up), igazán stílusos akciót talált ki. Aki két melltartót vásárol április 12-ig, Clinique Superpowder Double Face Púdert kap ajándékba!

Tehát, nem csak a ciciket fedheted a legszuperebben, hanem az arcodat is, ha most vásárolsz. Akinek van érkezése rá, az siessen, ma kezdődött ez az okosság. Ha pedig úgy gondolod, hogy örülnél, ha csinálna a Triumph és a Nesze!szer egy új játékot együtt, ahol nyerhetsz ebből a szépséges kollekcióból egy melltartót, gyorsan lájkold a postot. Mi is ebből tudjunk, hogy érdekes lehet számodra a játék... Szép délutánt csajok! 

(Az akcióban résztvevő üzletek listáját megtalálod ITT!) 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr874356077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása