Nesze!szer

Írj alá értük - sztárokkal!

2012. március 30.

 

 

Hallattuk már mi is a hangunkat az ügyben, talán emlékeztek is rá. Aláírásokra van szükségünk, nem is kevésre! Pontosan 50 ezer szükséges ahhoz, hogy az a kezdeményezés a Parlament elé kerüljön, amely alapján "ténylegesen" büntethető lesz (lenne, de mi tudjuk, hogy megcsináljuk!) a családon belüli erőszak. (Azaz ennek az a célja, hogy önálló bűncselekményként is szabályozva legyen ez.)

Sajnos, egészen biztosak vagyunk benne, hogy te is hallottál már történeteket anyákról, akik síró csecsemővel menekültek a házból, gyerekekről, akik belehaltak a bánatalmazásba, hogy ne is soroljuk... Mi többször jártunk már olyan anyaotthonokban, ahol a veszélyeztetett csalág egy része meghúzhatja egy ideig magát. A lényeg, hogy rád, a te aláírásodra is szükség van! Ha ezen a hétvégén moziba mész, találkozhatsz egy önkéntes sztárral, aki a te támogatásodat szeretné elnyerni. Ábel Anita, Bombera Krisztina, Csonka András, Gesztesi Károly, Német Kristóf, Perjés János és Szekeres Adrienn és Tabáni István. A résztvevőket Jaksity Kata szervezte össze. Ezen a hétvégén a Cinema CityAllee, a Cinema City Aréna Plaza, Palace  Cinemas Mammut és Palace Cinemas Westend City Centerben találkozhatsz az ismert segítőkkel. Kérjük, ha arra jársz, segítsd aláírásoddal a kezdeményezést! 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr764350739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása