Nesze!szer

Obama elnök körömlakkja

2012. március 24.

 

 


 

Szeretjük Barack Obama és kis családja igen érdekes megmozdulásait. Celeb elnökpáros ők... Michelle Obama igyekszik mindig modern First Ladyhez illően viselkedni - például ő vezeti majd Londonban, az olimpia megnyitójára kiutazó amerikai elnöki küldöttséget (forrás: sportgéza). Vagányságát mutatva pedig egy korábbi Ellen DeGeneres show-ban, élő adásban fekvőtámaszozott, melyet mi is megénekeltünk. (Most épp attól hangos a sajtó, hogy Obamáné ugrókötelezett minap...) Persze, aelnök mellett sem megyünk el szó nélkül, mert alanyi jogon ugye mégis... Obama a kampányát többek között a facebook felhasználásával nyerte, most pedig  körömlakkokkal kampányol! Igen, szerintünk is fura ez a mondat, mi is érdekes képet vágtunk...(Nem láttuk még kilakkozva a körmét...)

A Le Métier De Beaute kozmetikai márka három körömlakkot készített, kék (Bo Blue), fehér (Victory White) és piros (Red-y To Win) színekben. Obama, a körömlakk trióból származó bevételt a következő választási kampányára szánja. A lakkok 40 dollárba kerülnek majd és jár hozzájuk egy neszeszer is. Ti mit szóltok ehhez az újításhoz? Lehet lakkból kampányt nyerni?

Nesze!Dia 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr404337197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása