Nesze!szer

Lush szappanozz a kutyákért!

2012. március 20.

 

 

 

Szereted a kutyikat? Mi igen... Ezért is írunk most erről a nemes akcióról! 

A Lush annak szentelte a március 10-től április 10-ig tartó időszakot, hogy egy több országban egyszerre zajló kampánnyal megelőzze a nem kívánt kutyaszaporulatot. Ami ugye azt jelenti, hogy ivartalaníttatni kell a kóbor kutyusokat, hogy minél kevesebben császkáljanak az utcákon, hiszen nem nehéz kitalálni, hogy szegénykéknek idővel mi lesz a sorsuk.

Ahhoz azonban, hogy a gazdi nélkül ténfergő ebek szaporodását megakadályozzák, nem kevés pénzrevan szüksége annak a közhasznú egyesületnek, amelynek tagjai 2006 óta segítenek a kóbor  kutyiknak, hogy visszataláljanak régi gazdáikhoz, vagy éppen újat leljenek... Mielőtt azonban családhoz kerülnének, beoltatják őket, kapnak egy mikrochipet, és a szukákat ivartalanítják. Később pedig ellenőrzik, hogy valóban jó helyre kerültek-e.

Na, most mivel a tagok bár ingyen dolgoznak, de a fenti műveletek nem kevés pénzbe kerülnek, ezért a Lush úgy döntött, hogy egy új, mancs formájú Paw Print szappant ad ki, amelynek az eladásából befolyó teljes bevételét a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesületének adományozza. Hogy kézzel fogható legyen az adomány: 400 eladott szappan, 400 ezer forintot jelent, amiből 40 kutyát lehet ivartalaníttatni.

 

 

Ha pedig nem csak egy jó illatú, kedves formájú szappanra vágysz, hanem megnéznéd, kikhez kerül a pénzed, akkor látogass ki a budapesti Kristóf téren lévő üzlethez március 24-én 15 órától! A dolgozók és az egyesület képviselői mellett, az éppen örökbe fogadásra váró négylábúak is tiszteletüket teszik. Vaúúúú! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr684327566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása