Nesze!szer

And the Oscar goes to...!

2012. március 20.

 

 

Oscar ám nem csak a filmeseknél van és a Mammuttól nem messze, ahol ugyanazok az alakok isszák magukat rongyosra évek óta... (Minden tiszteletünk az övéké, ahogy támasztják évszázadok óta a pultot!)

Van ám Oszi a parfümöknél is és igen komoly. A Parfüm-Alapítvány ezer tagjából álló zsűri választja ki a viszonteladókkal és a sajtó képviselőivel együtt azokat, akiknek az illata elnyeri méltó jutalmát, a Fifi-t. Hát, Odinék újdonsága elég különleges, nem is csodálkozunk azon, hogy felfigyeltek (felszagoltak?) rá. Samban jázmin és magnólia, ámbrafa, pézsma, tölgymoha, vérnarancs, ja és lencse, meg cédruslevél is. Ha beleütöd a nózidat, valami jó kis tengerparton érzed magad, ezt nem fogod semmi mással összekeverni, az egészen biztos. Zólyomi Zsoltnál találod meg, vagy neten rendelhetsz ITT. Erőteljes, nem egy felejtős illat. Ha ezt használja egy pasi... huhhh...egyébként nőknek is ajánlott. Mondjuk mi inkább férfin szaglásznánk, ha nem baj!

Odin New York 06 Amanu 100 ml - 29 900 Ft

 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr674326773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása