Nesze!szer

Estée Lauder BB!

2012. március 19.

 

Hát, amint azt mondtuk, illetve jósoltuk (nem volt nehéz), megindultak a BB krémek más márkáktól is. Itthon a Garnier kezdte, és az üzletekben már a Lauder variációja múlt hét óta. A műfaj zseniális, hisz mindent kapunk egyben, hidratálunk, fedünk, védünk -  így nincs mit csodálkozni a BB mánián. Naná, hogy tanulmányozni kezdtük a Lauder variánsát! 

Az illata csodás. A megszokott uborkás-virágos-hűs Daywear finomság, mi imádjuk ezt rendesen. Kinyomtuk a kezünkre és lágyabbnak tűnt, mint a Garnier BB-je. Olyan könnyebb. (A hatás szépséges itt is persze, illetve sőt - 35-ös SPF van benne, ami elég jóság, főleg, hogy tegnap sikerült kicsit homlokon égnünk...) Az Estée Lauder leghatékonyabb, szabadalmaztatott Super Anti-Oxidant Complex keveréke bújik meg benne, ami szerintünk csodás, hisz nem csak tele van vitaminnal, de egész napos védelmet nyújt és semlegesíti a legfőbb szabadgyököket, amelyek idő előtti öregedéshez vezetnének. Hidratálja az arcot, olajmentes és fedést is ad. Persze, nem maszkosat, mert azt már alapozónak hívják. Tehát annak ajánljuk, akinek nincsen óriási bibik az orcáján. Picit fényvisszaverő hatás is van benne, így tényleg ragyogóvá lesz a bőr. Most már teljes jogú tagja a fürdőszobai részlegünknek, nagyon jól esett a felvitele is. Egy dolog van, ami nekünk annyira nem jött be, hogy csak 30 ml. Lehet, hogy ez a telhetetlenségünk, de szeretjük, ha a jóból sokat adnak... Majd beosztjuk ezt a luxi bb-t, nincs mese! Nekünk ma ezzel indult gyönyörűen ragyogóan a reggel, bár ezt a négy napos hétvégét szívesen megrendeznénk már holnaptól újra...!

Estée Lauder DAYWEAR ANTI-OXIDANT BB CREME SPF 35 30 ml:  9400 forint

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr324324487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása