Nesze!szer

Bugyiban a szexi Kardashian nővérek

2012. március 14.

 

 

 

Ez már nem az első alkalom, hogy Kim Kardashian a nővéreivel együtt levetkőzik a kamerák előtt. A tavaly ősszel megjelent fehérnemű kampányukban Kim (bal szélső), Khloe (középső) és Kourtney (jobb szélső) már lazán ledobták a textilt magukról. (Olyan ők, mint nálunk a Zimány Linda-Dukai Regina-Debreczeni Zita trió, csak testvérek) A K lányok ismét nem szégyenlősködtek: Kardashian Kollection nevű márkájuknak, Intimates fehérnemű vonalának idei kampányában mutatták meg nőies domborulataikat. A fotó egyébként nem most készült, mert Kourtney Kardashian jelenleg második babáját várja. (Azért a család nagy sztárjáról, Kimről itt egy bikinis paparazzo kép, mert a kollekcióhoz még csak ezt az egy képet mutatták meg a sajtóban.)

 

 

A Kardashian-nővérek saját tervezésű bugyijait és melltartóit megnézheted itt, ahol találsz még szintén Kardashian Kollection farmerokat, táskákat és napszemüvegeket is. Hiába, rafkós csajok ezek...Te vennél Kardashian "bugyingót"? 

 

 

Nesze!Dia

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr714316527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.03.14. 19:30:27

Nem tőlük, mert nem hordok női bugyit, _róluk_ vennék le mindenféle fehérneműket ;)
süti beállítások módosítása