Nesze!szer

Lopez (kis)asszony a fürdőszobánkban

2012. március 13.

 

 

Először csak azt észleltük, hogy JlO veszettül dobálja a loboncát a televízióban. Aztán megérkezett otthonunkba az új Elseve termékcsalád is, melyet ő reklámoz. (Megújultak a hajmosóik, figyeld meg az üzletekben az újdonságokat!) Idejében, tudjuk mondani erre, ugyanis a tél nem tett túl jót a hajvégeinknek, meg az sem, hogy most a papírzsepi a legjobb barátunk...Tehát a fűtési szezonból Vágási Feri szezon lett, vagy lehet könnyen ugye... Töredezés, hullás, hát köszike. Szóval örültünk, hogy jött az arginint tartalmazó família, bár ugye anyukánk sose kergetett a lakótelepi konyhaasztal körül, ha... Egyébként az arginin egy jóságos aminosav, amely fontos ahhoz, hogy védekezőképesebbé legyenek a hajszálaink. Hármas egyébként a mosó család hatása: táplál, átalakít és ellenállóbá tesz.

Szóval beköltözött a família négy tagja a fürdőszobába. Sampon, balzsam, pakolás és egy hajerősító spray. A hétvégén használatba vettük. Utólag úgy gondoljuk, hagyhattuk volna a pakit hosszabban a tollunkon, mert annyira nem adta a kellő hatást öt perc után, pedig a dobozon csak kettő-három volt a javallat. A sampont és a balzsamosságot kedveltük eléggé, bár legjobban a spray jött be. Mondjuk szokásos kezdésként egy mozdulattal letörtük a szórófejet, de hát sose állítottuk, hogy vattacukor az ascendensünk, sőt... Aztán összeszereltük újra és már fújtuk is a magunkét. Ez nagyon okos egy cucc, mert ráerősít az előző termékekben lévő jótékony hatásra - ajánljuk tényleg, ha töredezel, vagy hullasz hajilag. Jól fésülhető volt a rőzsénk utána, szóval nem volt az időnként felbukkanó szalmabábu hatás. Lopez (kis)asszony tehát maradhat, üzennénk neki! 

L'Oréal Arginine Resist X3 - hajerősítő sampon: 929 Ft, hajerősítő balzsam: 929 Ft, hajerősítő pakolás: 1 499 Ft, hajerősítő spray: 1 499 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr904313946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása