Nesze!szer

Helló, tv!

2012. március 02.

 

 

Nagyon illedelmesek voltunk tegnap este. Köszöntünk egy tévének. Ő is illedelmes volt. Ugyanis bekapcsolt erre. (Személynek éreztük, hisz reagált ránk!) A Samsung 2012-es újdonságainak bemutatóján jártunk, mert tavasz magasságában már nálunk is forgalmazásra kerül az a televízió, amely a hangodra kapcsol be. 5 főt tud megjegyezni, mi gyorsan meg is kérdeztük, mi a teendő válás esetén ugye... (Simán kitöröljük az exet a programból, így lesz új hely az új ember hangjának...hi-hi...na jó, ez csak vicc)  Szóval, ahogy tapasztaltuk ezek a készülékek egész egyszerűen elképesztőek már. Szinte félelmetes is, hol tart a technika. A kedvencünk az volt, hogy simán, kézmozdulatokkal lehetett irányítani a tévét. Nem, nem irányítóval, hanem úgy, mintha a tenyeredet becsuknád és kinyitnád. High-tech bábozás a fotelből. Simán a a jobb kacsónkkal felhangosítottuk, lehalkítottuk, átkapcsoltuk...nagyon döfi volt! A Samsung 2012-es modelljei tényleg elKÉPesztőek! Szó szerint gyerekjáték is van benne, hisz teljesen okos, építő jellegű játékok is vannak beépítve a gyerekeknek, úgy hogy még matricákat is gyűjthet közben a lurkó. Dartsozni is lehet a tévével, és nincs a kezedben semmi gyakorlatilag, de így is érzékeli: betaláltál-e a tizesbe. De annyi érdekesség volt ott még, meg technikai okosság, hogy csak na. Mi csak ámultunk és bámultunk. Ja, a nagy elképedésünket majd' kifelejtettük. Van a Smart tévékre optimalizált Fitness funkció is. Mintha lenne egy beépített Rubint Rékád otthon. Beírod az adataidat, ő meg minden áldott nap megmondja, mit is tornázzál - és mutatja is az edző a képernyőn. Ja, és a csalás is kivédhető, hisz néhány hét múlva olyan szőnyeget is vehetsz a nagyon okos tévédhez, ami megméri, hány kg vagy, tehát nem tudsz egy kettest lefelé füllenteni. Jellemző, hogy tegnap este velünk zárt a kiállítás, annyi érdekességet láttunk a sok D-s tévéktől az All Share funkciók kihasználásáig - tudtunk kérdezni rendesen. Na jó, persze nem véglegesen zárt be a kiállítás, csak a tegnapi napja. Döbbenetes volt, tényleg!

Ha van kedved, te is megnézheted holnap a Samsung elképesztő kiállítását a 2012-es modelljeikről, köszönhetsz a tévének, dartsozhatsz és megannyi mást (galaxy tab, fényképezőgépek, mókás matyó légkondi stb...) kipróbálhatsz ingyenesen. Budapesten, a Larus rendezvényközpontban, a Csörsz utcában van ez. (Régen ugye MOM művelődési központnak hívták). Tíztől hatig tartanak nyitva, ajánljuk, mert ott a jövő, tapasztald meg! Mi itthon is köszöntünk a tévének, de annyit sem mondott, hogy mukk... Viszont ennek is gyönyörű a képe. Majd neveljük kicsit...

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr894285005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása