Most, hogy hétvégén a Gőzölgő fesztivál nem lelkesített fel bennünket különösebben, kint meg zuhog a havas valami, édesre vágytunk. Számos függőségünk egyik tárgyát macaronnak hívják. Kicsi, kerek és csodálatos.Esszük csokisban, epresben, rózsaszínben, kékben... és csak minőségben. Párizsban kóstoltuk először és azóta tart a szerelem. Idén itthon is megrendezésre kerül a Macaron Nap, amely már létezik a világban. De most március 20-án itthon is belefedkezhetünk több új csodás ízbe, titkokba leshetünk el és persze kóstolókat is kaphatunk azokban a boltokban, amelyek csatlakoztak a nemes kezdeményezéshez. Csemegézhetsz extrákból is, talán még a sós macaronokat is megkóstolod majd, szerencsére nem csak budapesti cukrászdák és éttermek csatlakoztak a kezdeményezéshez.
Mert a macaront mindenkinek ismernie kell. Nagyon színes, nagyon édes és nagyon finom - így tudnánk összefoglalni. Készíteni elég macerás otthon, hisz mandulalisztből van és tudni kell bizonyos praktikákat hozzá. Így mi ügyesen ezt a szakértőkre bízzunk - szépen tudunk fogyasztani a remekművekből, Mindenféle infót az édes eseményról a fbookon megtalálsz ITT, mi addig is felkészítőtábort tartunk és néhány csokis macaronkát besegítünk a szervezetünkbe!