Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. február 28.

 

 

 
 
Shop MAC
Sosem lesz vége! Hogy is lenne? Imádjuk! Mindegy, hogy egy mosóporért, egy üveg vízért, vagy egy Prada cuccért (értsd Zara, Mango, stb.) szaladunk be az üzletbe… imádunk vásárolni! A modern kor velejárója, egyeseknél rítusként működik, fanatizmusra is hív, mások önmegtartóztatóak és célirányosak. A vásárlás mindennapjaink része. Ezt dolgozza fel a MAC márciusi szemkápráztató kollekciója, a Shop MAC, Cook MAC. A csodálatos színösszeállítású négyes szemhéjpúder palettákkal (12200 Ft ) az üzletekbe, mint a vörös szőnyeges dívák vonulhatunk be, begyűjtve megannyi bókkal teli pillantást. A paletták számomra a következőt sugallják: bevállalós (Colour Added - élénk sárgával), cukorlány (Call Me Bubbles – narancs és rózsaszín párossal), valamint misztikusan öntudatos (Shop&Drop – ibolya lila, mélykék…). Rólunk szól ez, nem a megfelelésről, vagy a hivalkodásról. Arra buzdít, hogy leljük örömünket mind a sminkelésben, mind pedig a vásárlásban, és ha már ilyen szépséges kellékek állnak rendelkezésünkre, egyrészt örüljünk, hogy megtehetjük, másrészt használjuk őket bátran. Könnyed textúráért válaszd a Kissable Lipcolour ajakszínezőt (6400 Ft), mely a szájfény fényével és a rúzs kényelmével ajándékoz meg. Órákon át tartó szín, ehetsz, ihatsz közben, tartóssága kiváló. Inkább natúr színekben találod. Ha többet érzel magadban, nyúlj a vibráló színű rúzsokhoz! Halvány pink, matt élénk rózsaszín vagy pink-narancs? Mindegy, csak kenjük! Ne foglalkozzunk a ránk szegeződő szempárokkal – valljuk be, lányok, nem a külvilág, ami visszatart minket a rúzsozástól? Engem sokáig a „mit szólnak az emberek” érzése gátolt meg abban, hogy rúzst használjak. Mára ezt félretettem és kedvemre sminkelem arcom összes részét. Gondolj bele a másik oldalba: szemet gyönyörködtető egy szépen sminkelt, ápolt nő, adjunk hát a külvilágnak! Adjuk egyszerűen magunkat, és ezzel örömet szerzünk mindenkinek. Arcunk friss színét a Cremeblend pirosítók (6100 Ft) adják: könnyen felvihető, krémes, mégsem ragad, hosszan tartó, a végeredmény harmatos lesz. Vele játék a pirosítás, a púder már a múlté!
 
 
 
Ha megvagyunk a bevásárlással, irány a konyha. Készítsünk valami finomat, keverjük a színeket, meg érdekes textúrákat is! Éljenek a kedves illatú színezett ajakbalzsamok (4400 Ft), melyek cukorka színekben várnak ránk! Szemünket a fekete árnyalataival tegyük hangsúlyossá. A szilikon tartalmú, krémes állagú, Fluidline névre hallgató termék (5100 Ft) három színben hívogat: lágy fekete, feketés barna, feketés mályva. Bázisként is működik, illetve a tusvonal ezzel húzható legkönnyebben, és a tusvonal tartóssága is ezzel a leg-leg. Próbáld ki a satírozott tusvonalat! A kollekcióhoz tartozó szempillaspirál (Opulash, 5100 Ft) már a nevével is csábít: Bad, Bad, Black, amivel a pillantás tuti célba talál, nincs menekvés. Személyes kedvencem, ugyanis dúsít, hosszít, extra fekete, függőknek ajánlom. Kacsintsunk össze a színes körömlakkok (3600 Ft) láttán is: piszkos vízkék, élénk világoszöld és korall szín szeretné körmeidet díszíteni.
Legyünk hát kecses, kívánatos konyhatündérek. Ugye milyen klassz háziasszonynak lenni!
A lényeg, hogy tudjuk, bármibe nyúlunk, tévedni nem tudunk, a végeredmény önmagáért
beszél. Egy a kérdés: tudjuk azt mondani, készen vagyunk?
Nesze!Detti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr694219216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása